Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
169.000 €
Bucuresti 13:55
...
145.000 €
Bucuresti 09:40

Anunt inactiv

Straulesti Apartament cu 3 camere pentru parinti fericiti

125.000 €

Straulesti Apartament cu 3 camere pentru parinti fericiti

125.000 €
Caracteristici
Suprafata 90 mp An 2005 Decomandat Etaj 3 din 5
Descriere
Straulesti - sos. Bucuresti Targoviste nr. 22B - ansamblu rezidential construit in anul 2005
Prima oara cand am vorbit cu Daniel si Dana (proprietarii imobilului) mi-au spus cat de mult le place acest ansamblu rezidential si ca este ideal pentru o familie cu unul sau doi copii. Ei doresc sa se relocheze in alt oras si asa au luat decizia grea de a se desparti de acesta locuinta. Am aflat exact de ce au spus asta cand m-am plimbat putin prin cochetul cartier rezidential format din 3 blocuri si aproximativ 50 de vile. Gasesti multa vegetatie matura si copaci bine dezvoltati in contrast cu noile cartiere rezidentiale unde vegetatia nu este inca suficient dezvoltata. Dupa ce te obisnuiesti cu atat verde in jur, vei observa cu siguranta locurile de parcare care sunt mai mult decat suficiente, astfel ca fiecare familie poate parca cate doua masini in parcarea dintre blocuri. Dar si vizitatorii sau locatarii care au mai mult de 2 masini pot folosi unul dintre locurile de parcare amenajate intr-o parcare separata.
Comunitatea formata in acest cartier rezidential este foarte unita, iar locatarii petrec mult timp impreuna si se ajuta cand este cazul. Adultii pot socializa in foisorul special amenajat. In ceea ce priveste copiii, pentru acestia au fost amenajate un teren de fotbal, un loc de joaca si chiar o casuta unde se joaca pe durata iernii si isi organizeaza zilele de nastere acolo. Comunitatea nu a uitat nici de animalele de companie si a amenajat un spatiu special pentru acestea.
Cartierul este prevazut cu paza fizica si sistem de supraveghere cu camere video 24/24 care asigura atat securitatea cartierului in general cat si a copiilor in special. Copiii mici nesupravegheati nu pot parasi cartierul fara a fi insotiti de un parinte.
La parterul primului bloc sunt magazine, inclusiv farmacie si cofetarie. In cartier se gaseste si o gradinita particulara.
Statia de metrou Straulesti se afla la 10 minute de mers pe jos. Alte puncte de interes din zona:
Lidl, Kaufland si alte magazine - la 2 minute de mers pe josParcul Mogosoaia si Palatul Brancovenesc - la 3 minute cu masina sau 20 de minute pe josMall Colosseum, Carrefour si Leroy Merlin - la 3 minute cu masinaApartamentul este situat la etajul 3 din 5 si are o suprafata totala utila de 90,4 mp, impartiti astfel:
living 30,32 mpbucatarie 9,79 mpdormitor matrimonial 16,77 mp baie proprie 5,23dormitor secundar 10,87 mpbaie 4,57hol 7,75 mpbalcon 5,10 mpLocuinta se vinde mobilata si utilata complet. Dormitorul matrimonial beneficiaza de un dressing incapator cu spatiu special amenajat pentru masa de calcat, statie de calcat si aspirator. Mobilierul din living si patul din dormitorul matrimonial sunt marca Rovere si sunt achizitionate cu putini ani in urma. Sunt montate doua aparate de aer conditionat.
Regimul de inaltime al imobilului este P 4 etaje mansarda locuibila.
Nu se percepe comision de la cumparator.
Acceptam si recompensam colaborarea cu agentii imobiliare.
Vecinatati si puncte de atractie din zona: Sisesti, Lacul Straulesti, Baneasa, Bucurestii Noi, Parcul Bazilescu, Jandarmeriei, Mall Baneasa, Gradina Zoologica, Mall Colosseum, Chitila, etc
1.212 vizualizari Bucuresti 06 Jul, 12:39
Statii metrou
Depou Străulești 23 min
Laminorului 26 min
Statii STB
Buziaș 2 min
Bd.Petrila 3 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv