Timpuri Noi, sector 3

148.000 €

Timpuri Noi, sector 3,

148.000 €
Caracteristici
Suprafata 55 mp An 2021 Decomandat M 11 min.
Descriere
Core Timpuri Noi ap 2 camere+birou spatios si modern compartimentat, dec, su 55mp, bloc constructie S+P+10E, balcon 10mp, utilitati centrala proprie, incalzire prin pardoseala, finisaje, contorizare proprie.
Detalii suplimentare
Core, abordeaza un stil smart-minimalist, dar totodata axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home si pe libertatea de miscare oferita de statiile de incarcare auto electrice. Profita de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home si cele 4 statii de incarcare, acolo unde masina ta electrica sau hibrid va primi toata atentia din partea noastra! Tehnologia este elementul pe care il vei regasi in proiectul nostru, indiferent de unghiul din care privesti.
Te bucuri de confort crescut prin integrarea unor finisaje premium in viitorul tau apartament, asigurate de noi prin intermediul unor furnizori recunoscuti pe plan international. De la usile de acces Dierre, la incalzirea prin pardoseala si pana la obiectele sanitare premium ale celor de la Delta Studio, expertii in design si amenajari de interior, pe care le poti alege chiar tu, totul este gandit si pus in valoare de constructorii si partenerii nostri.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
1.691 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 28 May, 08:55
Statii metrou
Mihai Bravu 11 min
Timpuri Noi 14 min
Tineretului 23 min
Evolutia preturilor imobiliare in Vitan
se incarca..