Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan, Salajan

129.900 €

Titan, Salajan

129.900 €
Caracteristici
Suprafata 98 mp An 2016 Decomandat Etaj parter din 2 M 8 min.
Descriere
Trapezului- ap. 3 camere+terasa, parter, bloc nou S+P+2, S 98mp
Detalii suplimentare
Gala Imob va propune spre achizitionare un apartament cochet, situat la parter intr-un bloc S+P+2 in zona Salajan/Prevederii, finalizat in 2016. Apartamentul dispune de 3 camere,decomandate, bucatarie inchisa, 2 bai (baie si dus),balcon si terasa . Suprafata utila totala este de 98 mp (su 70 mp, la care se adauga un balcon 5,5mp si terasa 23mp).Unul dintre punctele forte ale acestui apartament este terasa privata (23mp), perfecta pentru a va bucura de aerul liber cu prietenii si familia. Orientarea cardinala este EST –VEST. Dispune de centrala termica proprie, usi Porta Doors , parchet stratificat, gresie /faianta, jaluzele exterioare,etc.Cladirea este retrasa de la strada ,amplasarea oferind un climat linistit, ferit de zgomotul stradal.Curtea a fost inchisa si este folosita doar de catre riverani . Accesul in curte cu masina se face pe poarta electrica cu telecomanda . Curtea imobilului este amenajata pentru parcare autoturisme. Se poate achizitiona loc in garajul subteran (contra cost), daca se doreste sau se poate parca in curte (1 loc). Apartamentul este renovat recent, blocul este izolat termic .Se vinde mobilat/utilat. La cerere se poate vinde si nemobilat/neutilat (pretul nu este influentat de acest aspect).
Amplasament: Imobilul este situat in zona Salajan/Prevederii,la cateva minute de metrou 1 Dec 1918. (cca. 8-10 minute de mers lejer ). In apropierea imobilului sunt magazine, scoli, gradinite, restaurante, centre comerciale si multe altele. Se accepta toate modalitatile de plata pentru achizitie. Acte la zi, disponibil imediat pentru vizionari si vanzare. Certificat energetic clasa A.Veti gasi un spatiu luminos, elegant si bine compartimentat .In cazul in care doriti sa deveniti noul proprietar al acestei proprietati, va asteptam la vizionare. Detalii si programari 0721739575.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Loc parcare Structura beton
363 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 19 Jun, 16:15
Statii metrou
1 Decembrie 1918 8 min
Nicolae Grigorescu 19 min
Nicolae Teclu 29 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv