Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Tractorul, str. Orizontului intersectie cu 13 Dec

105.900 €

Tractorul, str. Orizontului intersectie cu 13 Dec

105.900 €
Caracteristici
Suprafata 73 mp An 2022 Decomandat
Descriere
Vivamus Park Residence va prezinta la vanzare un ap. 3 cam dec, imobil constr 2022, et. 6/6, orientare N-S, su 73 mp, balcon su 5 mp, ct proprie, g, f, p, t, um, acces la terasa complexului amenajata cu jacuzzi, baldachine, pavilioane cu semineu pt. toti locatarii,
Detalii suplimentare
Vivamus, cu o experienta a 8 blocuri finalizate si locuite, are in desfasurare 2 constructii: scara E bloc 3 (P+6 etaje+acoperis) - finalizare iulie 2023, respectiv bloc 6 (S+P+6 etaje+acoperis) - aprilie 2024.
Complexul Vivamus Park Residence va avea un total de 11 blocuri localizate pe strada Orizontului (intersectie cu 13 Decembrie), la numai 2 km de mall Coresi
Oferim spre vanzare de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere, noi si complet finisate, inclusiv prin CREDITE BANCARE (avans 5-15%).
Terenul dedicat pentru aceste constructii este de 56 000 mp, din care 10 000 mp de spatiu verde.
A fost amenajata inca de acum o parte din zona de relaxare pe care o oferim proprietarilor, in prezent existand loc de joaca pentru copii, semineu, canapea, baldachin, balansoar si jacuzzi. Complexul va contine o suprafata generoasa cu gazon si spatii de relaxare, inclusiv teren de tenis/volei.
Apartamentele sunt puse spre vanzare in functie de etapa de dezvoltare, in acest mod, oricand veti cumpara, veti avea ocazia de a vedea o parte din cele deja construite si finalizate sau in curs de finalizare.
De asemenea, in toate proiectele noastre ne vom diferentia prin spatiul util mare, calitatea lucrarilor si posibilitatea alegerii finisajelor, personalizarii instalatiilor, balcoanelor spatioase.
2.195 vizualizari Brasov, Brasov, 10 Aug 23 09:05
Anunt inactiv