Unirii, 11 Iunie, apartament 3 camere centrala, proprietate inchiriata

78.000 €

Unirii, 11 Iunie, apartament 3 camere centrala, proprietate inchiriata

78.000 €
Caracteristici
Suprafata 73 mp An 1950 Semidecomandat Etaj 4 din 5 M 12 min.
Descriere
Mihai Dragusin Global Home Romania Imobiliare ^ Real Estate Consultant
Apartament 3 camere Unirii Palatul Patriarhiei
comision 0 din partea cumparatorului.
Apartament 3 camere cu o suprafata de 80 mp, situat intr-o zona centrala a capitalei, in imediata apropiere de Palatul Patriarhiei, in imediata apropiere a Pietei Unirii, pe Strada 11 Iunie, la etajul 4, in cadrul unui imobil cu 5 nivele, finalizat in anul 1950.
Suprafata total construita a apartamentului este de 96 mp, suprafata utila este de 73 de mp, iar adaugand si suprafata balcoanelor de care dispune apartamentul plus iesirea de urgenta si boxa ajungem la o suprafata utila totala de 84 mp.
Proprietatea se preda complet mobilata si utilata, iar ca si compartimentare este semidecomandata si contine: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, scara de urgenta si o boxa.
Proprietatea este inchiriata si exista varianta de mentinere contract pentru investitie.
Constructia este finalizata in anul 1950, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Unirii una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi.
Vecinatati: Magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, Parcul Carol I, Academia Romana, Casa Poporului, Bulevardul Libertatii, Academia Tehnica Militara, Bulevardul Unirii, Parcul Tineretului, Bulevardul Tineretului.
Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, certificat energetic.
Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie, vederea din apartament este mixta, acces stradal.
Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usi interioare din lemn, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi. Orientarea cardinala este pe nord si vest beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui in a doua parte a zilei.

Proprietatea este incadrata in clasa a doua de risc.

Contact: Mihai Dragusin
Mobil: 0753.117.653
E-mail: mihai.dragusin@globalhome.ro

293 vizualizari Bucuresti 17 Iun. '24 (14:27)
Statii metrou
Piața Unirii 1 12 min
Piața Unirii 1 12 min
Tineretului 18 min
Statii STB
232 Patriarhia Română 1 min
117 , 232 11 Iunie 2 min
Gramont 4 min
Parcul Carol I 6 min
117 Piața Regina Maria 7 min
136 Calea 13 Septembrie 11 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..