Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

4 camere Titan - Pallady - Metrou Nicolae Teclu

211.376 €

4 camere Titan - Pallady - Metrou Nicolae Teclu

211.376 €
Caracteristici
Suprafata 228 mp An 2023 Decomandat Etaj 7 din 10
Descriere
Apartamentul este amplasat la aproximativ 8 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 2 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 227.72 mp. Acesta este alcatuit dintr-o camera de zi, trei dormitoare, o bucatarie, doua bai, un hol, un dressing si o terasa impresionanta de 120.36 mp cu acces atat din camera de zi si bucatarie cat si din cele trei dormitoare.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 177.627 + TVA
Pret promotional - avans 15% la antecontract: 191.291+ TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
19 vizualizari Bucuresti 26 Mar, 14:36
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv