Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

4 camere Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu

238.879 €

4 camere Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu

238.879 €
Caracteristici
Suprafata 169 mp An 2023 Decomandat Etaj 5 din parter
Descriere
Ansamblul Top Zone Residence este un imobil cu regim de inaltime D+P+12E, avand in componenta garsoniere, apartamente tip studio, si apartamente cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete variate, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.
Este o zona ce se afla in plina dezvoltare imobiliara preponderant imobile de locuinte colective si prezinta elemente de sistematizare urbana bine conturate in conformitate cu noile cerinte de trai, in proximitatea acestuia regasindu-se mijloace de transport in comun de suprafata si metrou, magazine, precum: Mega Image, Metro, Lidl, Ikea, Kaufland, Leroy Merlin, Jisk, Jumbo, institutii bancare, si sedii ale diverselor societati.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 169.32 mp. Acesta este alcatuit dintr-un living, o bucatarie, trei dormitoare, doua bai, un hol, un dressing, si o terasa.
Viitorii proprietari vor beneficia de: mobilerul de bucatarie dotat si utilat cu plita pe gaz, cuptor electric incorporat marca Piramis, baterie si chiuveta inox anticalcar marca Franke, aplice de iluminat in bucatarie si baie, si o unitate de aer conditionat marca Hyundai montat in living.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 218,432 € + TVA
Pret promotional - avans 100% la antecontract:200,739 + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
1.423 vizualizari Bucuresti 25 Apr, 14:46
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv