Cartierul Verde - Bragadiru 4 camere - 136 mp -

74.500 €

Cartierul Verde - Bragadiru 4 camere - 136 mp -

74.500 €
Caracteristici
Suprafata 124 mp An 2012 Semidecomandat Etaj 3 din 3
Descriere
Daca te afli in cautarea unei locuinte ideale, tocmai ce ai gasit-o!
Avem pentru tine un apartament de tip duplex cu 4 camere intr-o zona verde unde te vei acomoda rapid. Pentru a fi sigur ca zona este una verde, chiar si cartierul se numeste „Cartierul verde” si se gaseste in Bragadiru.
Apartamentul este finisat si vine cu toate electrocasnicele, mobila, aparatele de aer conditionat drept bonus. Mai mult, vei avea si propriul loc de parcare. Daca ai copii, ai un loc de joaca fix langa bloc pentru a putea supraveghea mai usor pe cei mici.
Camerele sunt mari, spatioase si iti vor oferi senzatia de „Acasa”. Daca ti-ai dorit un apartament cu tot confortul, dar si modern, usor de intretinut si unde sa te simti in largul tau, acest duplex este alegerea ideala. Baia arata extraordinar, este spatioasa ( 9 mp ) cu o cada mare de colt, iar privelistea...
Privelistea la apus este una uimitoare si te vei putea bucura de ea alaturi de cei dragi de pe balconul spatios si luminos. Bucataria este ultramoderna si vei gati si pregati cina numai de drag, iar livingul beneficiaza de lumina naturala amplificata si de ferestrele situate in acoperis.
Vii la o vizionare?
P.S.: pentru inceput poti admira apartamentul in fotografii si in turul virtual.
2835 vizite 28 Jan, 08:05