Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

FINALIZAT - 4 camere Th. Pallady - Metrou Teclu

231.866 €

FINALIZAT - 4 camere Th. Pallady - Metrou Teclu

231.866 €
Caracteristici
Suprafata 158 mp An 2022 Decomandat Etaj 10 din 10 M 16 min.
Descriere
Apartamentul este amplasat la aproximativ 8 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 164.9mp. Acesta este alcatuit din 1 living, 1 bucatarie , 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 1 hol si 1 terasa cu acces din camera de zi,bucatarie si cele 3 dormitoare.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 5% la antecontract: 194.845 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
2 vizualizari Bucuresti 26 Mar, 19:00
Statii metrou
Nicolae Teclu 16 min
Anghel Saligny 29 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv