Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Mosilor, Mantuleasa, apartamentul Kalite, bloc/ vila fara risc seismic, et. 1/2

157.890 €

Mosilor, Mantuleasa, apartamentul Kalite, bloc/ vila fara risc seismic, et. 1/2

157.890 €
Caracteristici
Suprafata 100 mp An 1939 Semidecomandat Etaj 1 din 2 M 15 min.
Descriere
Va place zona Mosilor, cu toate beneficiile acesteia, cum ar fi acces pe jos la mijloacele de transport in comun(stb si metrou), parcuri (Izvorul Rece, Tolbuhin, Ioanid), restaurante/cafenele/bistro-uri, institutii de stat, complexe comerciale( Mega Mall, Veranda Mall), piete(Traian, Obor, Gemeni), magazine, farmacii, banci etc.? Lucrati in zona, aveti un business aici sau sunteti pur si simplu iubitori ai zonei? Pentru toate cele 3 variante, avem noi cea mai buna solutie.

Istoria cartierului incepe cu mult timp in trecut, undeva prin sec. 17, Calea Mosilor fiind una dintre cele mai vechi artere bucurestene, cunoscuta candva Podul Targului de Afara. In trecut cartierul era impartit atat in locuinte boieresti, ce apartineau burgheziei de atunci, dar si renumitele mahalale, unde locuiau familiile nevoiase ale vremii. Astazi zona ofera un tablou complet al constructiilor, de la case neingrijite care seamana cu cele din trecut, la vile impozante, blocuri noi rezidentiale si cladiri de birouri. Undeva la confluenta dintre Mosilor Vechi si partea noua a Caii Mosilor se afla locatia noastra, ce urmeaza a fi prezentata.

Apartamentul "KALITE" se afla intr-un bloc tip vila construit in anul 1939, FARA RISC SEISMIC, la etajul 1/S+P+2, cu doar 2 apartamente/etaj. Acesta are o suprafata utila totala de aprox. 98 mp, compartimentati in 4 camere, bucatarie, baie mare si wc serviciu, 2 balcoane, 2 spatii de depozitare. Suplimentar, acesta are si o boxa la subsol.

De cand am intrat in acest apartament, am remarcat intimitatea lui si o compartimentare a camerelor care m-a cucerit pe loc, observand in interior o gandire eficienta a spatiilor, lucru pe care eu il apreciez la cladirile vechi. In functie de nevoile fiecaruia, avem o zona centrala din care care pornesc 3 camere decomandate sau zona centrala foarte mare ce uneste 2 camere si 2 camere decomandate, cele 3 camere avand acces la cele 2 balcoane. Undeva pe un hol secundar se afla cele 2 bai, baia mare avand si geam de aerisire, iar in capatul apartamentului se afla bucataria, care este mare.

In privinta amenajarilor si detaliilor de interior, remarcam elemente clasice, originale, dintre care amintim geamuri, usi de interior, usa de exterior, parchet clasic refacut complet, dar si amenajari noi , dintre care amintim centrala proprie, calorifere noi etc.

Am analizat toate beneficiile acestui apartament si consideram ca este cea mai buna oportunitate din zona, din punct de vedere al raportului suprafata/beneficii/finisaje/pret.

Pentru alte detalii, va invit sa vizionati apartamentul "KALITE" si sa faceti oferta pentru achizitionarea lui
Optiuni interior
Balcon
260 vizualizari Bucuresti 29 May, 09:46
Statii metrou
Piața Unirii 2 15 min
Universitate - Spitalul Colțea 15 min
Piața Unirii 2 (M1, M2) 15 min
Statii STB
Alexandru Sihleanu 4 min
Piața Sfântul Ștefan 4 min
Piața Corneliu Coposu 6 min
116 , 117 , 313 Matei Basarab 7 min
Bd. Carol I 7 min
Armenească 7 min
69 , 70 , 85 , 90 311 , N102 , N108 Calea Moșilor 7 min
Bulevardul Carol I 8 min
Hristo Botev 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..
Anunt inactiv