Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan; Apartament 4 camere decomandat si spatios; Terasa generoasa; Metrou aproape

151.415 €

Titan; Apartament 4 camere decomandat si spatios; Terasa generoasa; Metrou aproape

151.415 €
Caracteristici
Suprafata 193 mp An 2022 Decomandat Etaj 4 din 5 M 19 min.
Descriere
Apartamentul de 4 camere, tip penthouse, are o suprata utila de 99mp, este total decomandat si este compus din: hol cu spatii destinate depozitarii, living bucatarie cu o suprafata totala de 40mp, 3 dormitoare, 2 bai si o terasa de 94mp cu acces dinspre toate camere apartamentului.
Ansamblul nou din zona Titan, are un regim de intaltime de Ds P 5E si dispune de apartamente cu suprafete generoase si compartimentari ingenioase, acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat, iar compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. La exterior s-a folosit polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. De asemenea, blocul dispune de lift silentios si parcare subterana.
Dotarile apartamentului:
- Centrala termica de 24kw.
- Geamuri termopan 5 camere low-e.
- Parchet - gresie - faianta.
- Obiecte ceramice in bai.
- Calorifere din otel.
- Usa metalica la intrare.
- Usi de interior.
- Prize si intrerupatoare.
In proximitatea ansambului regasim statia de metrou Nicolae Teclu (10-15 minute de mers pe jos), centrul comercial Theodor Pallady (IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Kaufland, Leroy Merlin, Jumbo etc.), parc, scoala gimnaziala si restaurante.
Promotie - pret: 151415 euro TVA - pentru un avans de 90%.
Pret pentru credit ipotecar: 171604 euro TVA.
Nota: Imaginile afisate sunt cu titlu informativ si reprezinta modele de finisaje folosite de catre dezvoltator.
Daca doriti sa achizitionati apartamentul prin credit bancar, departamentul nostru financiar va sta la dispozitie, in vederea intocmirii dosarului bancar si gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.
Titan-Pallady - Auchan Titan - Parcul Teilor - Metrou Nicolae Teclu - Ikea - Metrou Anghel Saligny - Kaufland - Lidl - Metro - Leroy Merlin - Dedeman - Auchan Pallady - Piata Trapezului - Metrou Nicolae Grigorescu - Metrou 1 Decembrie 1918 - Parcul IOR - Park Lake Mall.
438 vizualizari Bucuresti 03 Apr, 10:35
Statii metrou
Nicolae Teclu 19 min
Anghel Saligny 20 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv