1 Mai, Comuna Berceni

119.900 €

1 Mai, Comuna Berceni,

119.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 124 mp Teren 189 mp An 2022 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Centrala termica Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata
Descriere
proprietar ofer spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex, cu amplasare de exceptie in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, in Comuna Berceni, Eficienta Energetic, P+1E,

Vila se remarca prin arhitectura moderna si compartimentarea interioara ideala a spatiilor locative. Proprietatea are 4 camere, distribuite astfel: la parter, un living generos, cu zona de dining si o terasa exterioara, unde puteti savura mesele in aer liber, o bucatarie inchisa cu acces rapid atat din living, cat si din terasa, spatii pentru depozitare si un grup sanitar de serviciu. La etaj, gasim 3 dormitoare spatioase, cu balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una dintre ele fiind baia matrimoniala.

O casa cu eficienta energetica aduce cu sine numeroase avantaje, de la un confort termic excelent la costuri de intretinere reduse. Alegerea unei astfel de constructii este cea mai buna optiune atunci cand cautati o locuinta noua.

Localizat in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.

Ansamblul este situat la 10 minute de Sector 4, dispune de o pozitie stradala pentru a-ti oferi acces facil spre oras si toate punctele de interes din proximitate (supermarket, transport public, scoli, gradinite etc).

Pretul de lista este: 125.900 Euro + TVA 19%.

Pret promotional in limita disponibilitatii – 119.900 Euro + TVA 9%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.
246 vizualizari Ilfov, Berceni, ieri; 17:03
Statii metrou
Statii STB
Berceni 4 min