Balotesti, vila duplex

155.400 €

Balotesti, vila duplex.

155.400 €
Caracteristici
Suprafata utila 119 mp An 2022 4 camere
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Terasa
Descriere
Direct dezvoltator - comision 0.
Vile Tip Cubic - Balotesti - Laguna Verde, Parcul Eden land Park, 4 camere, suprafata utila 120 mp, suprafata curte 150 mp, 2 parcari.
Complexul rezidential Eight Cubic Residence ofera 84 de vile tip duplex, construite cu materiale de inalta calitate, pentru a oferi siguranta si confort sporit. Eight Properties va propune un proiect rezidential premium. Situat in Balotesti, doar la 15 minute de nordul capitalei, intr-o zona verde, armonioasa, departe de stres si de poluare, dar aproape de Bucuresti. Acces facil din 4 directii, DN1, A3, Soseaua Pipera si A0. In apropiere centrele comerciale DN1 Value Center, Lidl, Profi, Mega Image, amplasate la ca 10 minute distanta. Mijloace de transport la numai 300 m.

Proiectul este unul modern, arhitectura caselor de tip cub fiind ceea mai eficienta solutie in exploatarea spatiului interior si exterior. Fiecare vila cu regim de inaltime P+1E are suprafata utila 120 mp utili. Terenul aferent de 260 mp, dintre care de o curte libera de 150 mp, o terasa de 27 mp si cele 2 parcari care sunt amplasate in zona de acces a vilelor, aceasta pozitionare neafectand curtea destinata relaxarii.

Compartimentarea pe mai multe nivele ofera avantajul separarii zonelor de zi si de noapte, si totodata a intimitatii.
Parter - dispune de living, bucatarie, spatiu tehnic, grup sanitar cu geam terasa si curte.
Etajul 1 - dispune de 3 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare cu geamuri si 1 dressing.
Materialele de constructie si finisajele au fost selectate dupa standarde de calitate care sa ofere siguranta si confort.

Pentru un viitor lipsit de griji, in confort si siguranta, vilele Eight Cubic Residence au fost proiectate inca de la nivelul celui mai mic detaliu: instalatii si finisaje premium; energie alternativa; incalzire in pardoseala; structura de rezistenta beton armat; compartimentare caramida; tamplarie Gealan. Principiul de casa, propus de Eight Cubic Residence insumeaza cel mai modern si mai inalt standard al locuintei si promoveaza conditiile de viata sanatoasa, grad ridicat de confort, totul la preturi avantajoase.

Infrastructura complexului este dezvoltata, oferind toate facilitatile necesare pentru un trai modern si confortabil. Un alt aspect important de mentionat este ca proiectul ofera toate utilitatile necesare: apa si canalizare, gaze naturale, energie electrica si un sistem de conexiune la energie alternativa.

Pretul unei vile este de 155.400 EUR, pentru a aduce un plus de confort pentru comunitatea noastra, vom construi si un loc de joaca in care copiii sa-si petreaca timpul in mijlocul naturii! Mai mult, va ajutam, daca este cazul, sa obtineti rapid si fara griji finantarea bancara.

Pentru detalii suplimentare si pentru a stabili o vizita la Eight Cubic Residence cu o masina din flota noastra, ma puteti contacta telefonic.
Cod oferta: 1879812
615 vizualizari Ilfov, Balotesti, 12 Iul. '24 (18:21)
<img src="https://logoadvertising.crmrebs.com/track/15/1879812.gif" />