Berceni, bd. 1 Mai, metrou Arghezi

129.900 €

Berceni, bd. 1 Mai, metrou Arghezi

129.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 170 mp Teren 211 mp An 2023 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina Porti electrice Sistem irigatii
Descriere
vila cu 4 camere, tip duplex, face parte dintr-un ansamblu rezidential exclusivist, situat intr-o locatie de exceptie in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti

Vila propusa spre vanzare se remarca printr-un stil arhitectural adaptatat noilor tendinte, cu volumetrie simpla si linii moderne de design, dar si printr-o compartimentare optimizata a incaperilor, creionata cu atentie de cei mai buni specialisti, pentru a satisface si cele mai exigente cerinte privind spatiul de locuit.

Imobilul are nivel de inaltime parter+1 etaj, este edificat pe un teren cu suprafata totala de 223 mp si are 131.80 mp total utili (cu suprafetele celor doua terase si a balconului, incluse). Curtea libera a acestei proprietati masoara 166 mp si este delimitata prin panouri prefabricate din beton amprentat.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 4 camere generoase, insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple,holuri de acces ample si terase spatioase.

Intrarea in locuinta se face printr-un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, catre zona de living si dinig, catre bucataria inchisa sau catre grupul sanitar de la parter.

Etajul 1 dispune de un dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie, de un grup sanitar cu access din hol si de doua dormitoare ample cu iesire pe balcon.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium furnizate dispune de urmatoarele dotari: centrala termica Viessmann in condensatie 26 kW ( cu rezerva de 40 litri), sistem performant de incalzire prin pardoseala, tamplarie Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann, sistem de panouri solare pentru uz casnic (aport apa calda), 2 unitati aer conditionat Romstal Habitat 12.000 BTU – invertor cu functie de caldura.

Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Fara comision, direct de la dezvoltator.

PRET: 129.900 Euro + TVA.

Achizitionarea poate fi efectuata prin orice forma de credit bancar.
420 vizualizari Ilfov, Berceni, 21 Iun. '24 (18:36)
Statii metrou
Statii STB
Berceni 4 min
Lebedei 8 min