Berceni, comuna Vidra

149.900 €

Berceni, comuna Vidra,

149.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 128 mp Teren 358 mp An 2021 4 camere In constructie
Descriere
Quantum Club Village vila duplex P+1, Smart Home. Imobilul are su 128 mp si este alcatuit din living, 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare, 2 terase si teren cu s 358mp. Utilitati si finisaje premium, centrala proprie, incalzire pardoseala, ac, loc parcare inclus in pret,
Detalii suplimentare
Pretul de lista cu toate dotarile: 149.900 Euro + TVA 19%.
Pret promotional pana la 31.12.2022: 139.900 Euro + TVA 5%
Imobilul se vine la pretul promotional nefinisata in faza de alb la interior fara:
• Gresie si faianta
• Parchet
• Obiecte sanitare in toate baile
• Usi la interior
• Aer conditionat (ramane pregatirea pentru el)
• Pachet Smart Home (Google Smart Hub, Google Nest, videointerfon, camere de supraveghere, senzori de prezenta acustici, senzori antiincendiu, sistem de sunet performant cu boxe)
• Statie de incarcare masini electrice (ramane pregatirea pentru ea)
Complexul Quantum Club este compus din 68 unitati locative identice, de tip vila, unite in calcan cate doua (duplex) si din 4 cladiri cu functiuni mixte, ce dispun de diferite spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor intregi confortul si vor reduce timpul necesar cumparaturilor, fiind puse la dispozitie, in special rezidentilor ansamblului.
Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.
In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.
Strada principala interioara care strabate proiectul de la un capat la altul va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, cate un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.
Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului au un regim de inaltime redus si anume: P+2E+3ER si sunt dispuse cate doua la ambele intrari din ansamblu, iar unitatile locative tip vila oferite spre vanzare au un regim de inaltime stabilit prin Planul Urbanistic Zonal, de P+1Etaj.
Cele doua cladiri de la intrarea principala sunt destinate in totalitate spatiilor comerciale si spatiilor de birouri, unde vom regasi magazine in proximitate si activitati dedicate in special rezidentilor ansamblului imobiliar, iar celelalte doua cladiri din cadrul proiectului au in componenta locuinte mixte de dimensiuni mai mici.
Optiuni interior
Aer conditionat Centrala termica Living Terasa
1.389 vizualizari Ilfov, Vidra, 28 May, 08:55
Statii metrou
Statii STB
Florilor 4 min
Lebedei 6 min