Bragadiru, Cartierul Latin

240.000 €

Bragadiru, Cartierul Latin,

240.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 107 mp Teren 123 mp An 2023 4 camere La cheie
Descriere
vila noua pe parter, 550 mp curte, langa Cartierul Latin
Detalii suplimentare
Va propunem spre vanzare o casa noua, cocheta, pe un singur nivel, situata in apropiere de Prelungirea Ghencea. Curtea este generoasa, amenajata cu alei de beton amprentat, cu gazon si sistem de irigare cu aspersoare.
Casa este compusa din living cu dining, de 30 mp, bucataria open de 11.5 mp, 3 dormitoare de 12-13 mp fiecare, baie matrimoniala si baie.
Sistemul de incalzire e compus din centrala proprie si incalzire in pardoseala. Centrala termica e plasata intr-o camera tehnica, impreuna cu un put ce are ca destinatie alimentarea sistemului de irigatie.
Constructiv, zidurile sunt facute din caramida eficienta termic, ferestrele folosesc geamuri tripan, parterul e acoperit cu placa de beton, asigurand o baza solida pentru podul inalt al casei.
In apropierea acestei proprietati sunt centrele comerciale din Cartierul Latin : Mega Image, Penny, farmacie, brutarie, cofetarie, legume- fructe, macelarie, etc. Tot acolo este si capatul liniilor STB 122 si 222 cu care se poate ajunge in cartierul Drumul Taberei si la metrou.
Va asteptam la o vizionare a acestei proprietati deosebite.
90 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 15 Mai; 08:55