Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Bragadiru, Ilfov

110.000 €

Bragadiru, Ilfov

110.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 124 mp Teren 284 mp An 2022 3 camere La cheie
Descriere
vila 3 camere 124 mp teren 284 mp Bragadiru Crisul Repede comision 0 %
Detalii suplimentare
Vila P+1E disponibila pentru vanzare,langa Bucuresti

Va propunem spre vanzare aceasta locuinta de tip duplex, situata in oras Bragadiru – judetul Ilfov pe Strada Crisul Repede,compusa din trei camere, 2 dormitoare, living foarte lumios si spatios,dressing,doua grupuri sanitare, o bucatarie inchisa, dar si o terasa cu un spatiu generos de 15 mp. ideala pentru o familie care isi doreste sa se mute anul acesta intr-o casa spatioasa, aflata la doar cativa km de Bucuresti. Aceasta locuinta este construita cu regim de inaltime P+E, cu orientare catre Sud si are deschiderea 7.5 ml.

Suprafata construita desfasurata este de 124 mp, in timp ce suprafata utila totala a acestei proprietati este de 116.71 mp, din care suprafata utila a vilei este de 93.61 mp. Pe de alta parte, In ceea ce priveste suprafata totala a terenului, aceasta are o marime considerabila, de 284 mp. In plus, imobilul are amprenta de 62 mp, precum si o curte individuala libera cu suprafata cu 222 de mp. Astfel, va puteti amenaja tot ceea ce va doriti aici, mai ales un spatiu de joaca pentru copii.

In ceea ce priveste partea tehnica a imobilului, acesta este realizat din materiale de constructie de ultima generatie, extrem de rezistente, avand structura din beton, dar si constructie din BCA Ytong clasic NF. Concret, pe partea de dotari, putem aminti acoperisul din tabla Auvet 0.5 grosime, finisaj mat, culoare wenge.

De asemenea, ferestrele casei au geamuri tripan profil Gealan S8000 cu 5 camere de rupere termica, sticla four season, culoare profil wenge. Totodata, privitor la partea de termoizolatie, la fundatie exista ziduri exterioare+placa, polistiren exrudat XPS cu grosime 5 cm, iar la fatada avem polistiren expandat EPS80, cu o grosime de 10 cm. In acelasi timp, la acoperis exista si folie izolatoare Isover Vario KM, vata bazaltica Isover PLE Plus, cu o grosime de 10 cm.

Mai mult decat atat, in ceea ce priveste finisajele, acestea sunt realizate din tencuiala si sapa mecanizata, iar incalzirea in casa se va face prin intermediul centralei termice.

Desigur, acestor dotari li se adauga si utilitatile de baza, precum acces auto,casa este racordata deja la alimentare cu apa curenta,gaz,canalizare,curent.

Asadar, daca veti alege sa fiti dumneavoastra proprietarul acestei case, veti beneficia de toate beneficiile si avantajele pe care vi le veti dori, avand certitudinea ca locuiti intr-o casa ce va ofera nu numai un mediu de trai plin de confort, ci si siguranta.

Destinatie imobil: Aceasta locuinta este perfecta pentru o familie care isi doreste mai mult spatiu de desfasurare, mai ales acolo unde exista si copii. Astfel, aici puteti amenja chiar si un spatiu de joaca pentru copii, avand in vedere faptul ca veti avea aici o gradina mare, cu o curte generoasa. Prin urmare, daca va regasiti in aceasta situatie, aceasta locuinta este ideala pentru nevoile dumneavoastra, asa ca, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi mai multe detalii si chiar o posibila intalnire in vederea vizualizarii acesteia. Fiind in apropiere de Bucuresti, nu aveti cum sa dati gres cumparand un astfel de imobil.

Descriere compartimentare: Asa cum s-a precizat si mai sus, casa are o suprafata utila totala extrem de generoasa pentru viitorul proprietar, vorbim despre 116.71 de mp. Astfel, la parter veti gasi o frumoasa si luminoasa camera de zi, ce are suprafata de 22.2 mp, precum si o bucatarie de 19.3 mp. Asadar, vorbim despre doua incaperi in care va veti petrece o buna parte a timpului, fie gatind, fie petrecand timp cu familia, doua spatii in care veti avea tot confortul de care aveti nevoie. De asemenea, tot la parter veti avea si un grup sanitar, care are suprafata de 4.5 mp, precum si casa scarii, cu 2.60 mp. Nu in ultimul rand, la parter veti avea si un hol cu dimensiunea de 4.8 mp. In plus,veti gasi si un spatiu de depozitare suficient de mare, de 2.60 mp, numai bun pentru familiile care dispun de foarte multe lucruri carora, adesea, nu le gaseau locul in vechea locuinta. Acum aveti posibilitatea sa depozitati aici o parte din ele si, astfel, evitati deranjul in casa.

Mergand mai departe, tot la partea de compartimentare a acestei locuinte de tip duplex, vom ajunge la cel de-al doilea nivel al casei. Astfel, la etaj, veti gasi doua dormitoare mari, fiecare avand suprafata totala de 14.7, respectiv 13.8 mp. Totodata, si aici veti avea o baie de 4.8 mp, o casa a scarii de 5.5 mp si, bineinteles, holul, care are suprafata totala de 7 mp. De asemenea, ca o „surpriza” placuta pentru doamne, la etaj veti avea parte si de un dressing destul generos din punctul de vedere al spatiului, caci din punct de vedere vestimentar suntem siguri ca sunteti pregatita sa-l umpleti cu haine si genti pe masura. Dressingul are suprafata de 3 mp.

Bineinteles, nu trebuie sa uitam de curtea deosebita pe care o veti avea si pe care o puteti amenja exact asa cum va imaginati, cum va doriti si cum va place. Suprafata acesteia este de 222 mp.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa
483 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 21 Jun, 15:10
Tur virtual
Anunt inactiv