Bragadiru, strada Safirului nr. 6

122.900 €

Bragadiru, strada Safirului nr. 6

122.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 100 mp Teren 170 mp An 2023 3 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina Porti electrice
Descriere
Complex 72 de case tip vila, finalizat, strada Safirului, direct dezvoltator - 0% comision, predare la cheie. Mutare imediata! 3 locuri de parcare incluse!

Ansamblu rezidential Avangarde City Bragadiru – case tip Vila

PREDARE „LA CHEIE”! Casele au o suprafata de 100 mp si sunt prevazute cu gradina, terasa acoperita si trei locuri de parcare in proprietate.

Fiecare unitate locativa a ansamblului este construita si finisata modern, respectand toate normele de constructie in vigoare, avand o clasa energetica tip A.

De asemenea, include: incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Salamander, parchet trafic intens, usi interior Pinum, usa exterioara metalica Mega Doors, obiecte sanitare, baterii s.a.

Ansamblul este prevazut cu bariera - acces controlat si sigur pentru copii, cu apa, canalizare, curent electric, gaz, internet fibra optica, CATV, etc.

In apropierea ansamblului sunt disponibile mijloace de transport in comun precum si toate facilitatile urbane implicite: supermarketuri si hipermarketuri, gradinite, scoli, farmacii, restaurante si benzinarii.

Acest nou proiect este compus, in prima faza, de 72 de locuinte tip vila cu un regim de inaltime P+1+Pod, urmand a se desfasura etapizat, pe o suprafata aproximativa de 80.000 mp.

Alte detalii:
Podele: parchet, gresie
Usi interior: lemn, PVC
Izolatii termice: exterior
Pereti: faianta, vopsea lavabila, vinarom
Ferestre cu geam termopan: PVC
Usa intrare: metal
Amenajare strazi: asfaltate
Mijloace de transport
Iluminat stradal
1.389 vizualizari Ilfov, Bragadiru, azi; 02:21
Statii metrou
Râul Doamnei 35 min
Video