Cartierul Francez, o proprietate magnifica

1.000.000 €

Cartierul Francez, o proprietate magnifica

1.000.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 320 mp Teren 377 mp An 1993 7 camere
Descriere
Imobilul, oferit spre vanzare, este situat intr-o locatie privilegiata, linistita si sigura in zona de Nord a orasului, in complexul Cartierul Francez renumit ca fiind linistit si exclusivist.

Zona de nord reprezinta un punct de reper urban al capitalei, prin amplasarea chiar langa Parcul Herastrau, cel mai mare parc din Europa aflat in interiorul unui oras si primul pe lista locurilor de vizitat din Bucuresti.
Acest incantator duplex sofisticat, configurat ingenios, va ofera eleganta si rafinament, avand o suprafata utila de 320 mp impartita pe un singur nivel cu caracteristici care definesc clar spatiile, fara a obstructiona privelistea spre terase si gradina, fiind armonios conectat interiorul si exteriorul.
Gradina privata, cu o suprafata totala de 377 mp, cuprinzand si terasa acoperita (de 13,30 mp) si neacoperita (de 78,20 mp) are ca dotari controlate in sistem smart, irigatii curte automate.

Configuratia imobilului este urmatoarea:
- dormitor, antreu, dressing, baie matrimoniala – 1
- dormitor secundar cu baie proprie – 1
- dormitor secundar, dressing, baie proprie – 1
- birou - 1
- bucatarie principala – 1
- camara – 1
- living – 1
- biblioteca – 1
- grup sanitar musafiri – 1
- sala sport cu baie proprie – 1
- bucatarie serviciu – 1
- spalatorie – 1
- baie angajati – 1

Incalzirea, in pardoseala, este realizata cu produse REHAU, iar racirea se face prin instalatie aer conditionat tip multi split Daikin. Ventilatia se realizeaza printr-un recuperator de caldura cu aport de aer proaspat Daikin – control smart.

Amplasarea in interiorul complexului, intr-o comunitate inchisa, asigura si securitate prin zona de acces controlat cu bariere, paza umana 24/24, 7/7, sistem alarma si supraveghere video. Sunt disponibile 2 locuri parcare exclusive.
2.390 vizualizari Bucuresti, Sector 1, azi; 12:57
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..