Casa frumoasa din cartierul Andronache

215.000 €

Casa frumoasa din cartierul Andronache

215.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 110 mp Teren 160 mp An 2014 5 camere
Optiuni exterior: Curte amenajata
Descriere
Va oferim oportunitatea de a locui in casa contruita de un foarte bun constructor din zona Bucuresti-Ilfov. Casa este situata la mica distanta de giratoriul de acces in Bucuresti cand intram in oras prin A3, la nici 5 minute de Sos. Dimitrie Pompeiu, practic pe cealalta parte a Autostrazii A3 de strada Fabrica de Glucoza. Tot in apropiere avem Lidl din strada Gherghitei si McDonalds Colentina.
Cartierul Andronache este un cartier linistit si curat de case vile incevinat cu cartierele Colentina si Tei dar si cu zona de corporatii Dimitrie Pompeiu si Fabrica de Glucoza si implicit cu acces facil spre si din Pipera.
Casa care se vinde este situata la intersectia a doua strazi destul de putin circulate dar deoarece suntem langa accesul din A3 nu este recomandat sa lasati copiii sau animalele de companie pe mijlocul strazii deoarece evenimente de circulatie se pot intampla. Avem strazi asfaltate, trotuare, iluminat stradal si ne bucuram de toate facilitatile (apa, gaz, canal, curent electric, cablu si internet). Curtea este in mare parte pavata dar avem si un rastel unde sunt plantate flori, rastel ingradit deoarece avem si un catel de talie mare cuminte si ascultator. Portile sunt actionate de telecomanda iar accesul in casa se face cu cartela. Intrarea in casa se face prin terasa acoperita unde avem si un grup sanitar pentru cei care ne vin in vizita la un gratar. Din terasa intram in salon, avem un salon spatios de peste 20mp ce ne ofera acces spre bucatarie, spre baie dar si spre o camera de oaspeti. La etaj avem 3 dormitoare si 2 grupuri sanitare, unul cu dus si celalalt cu cada. Din cele doua dormitoare care sunt spre strada avem acces spre 2 balcoane ce duc spre o terasa de aproximativ 20mp perfecta pentru relaxare si socializare. Casa beneficiaza de o centrala noua de 35kw cu 3 vase de expansiune iar instalatia electrica este realizata de un instalator foarte bun si sunt folosite doar materiale de calitate. Casa suprinde prin compartimentarea extrem de practica, spatiile foarte bune si locatia ei ce permite acces facil spre mai multe zone de interes. Scoala Americana este la 15-20 de minute, zona de birouri din nordul capitalei la 5 minute, Piata Obor la 15-20 minute, practic tot ce ne dorim in materie de servicii si facilitati urbane sunt la mica distanta si usor accesibile. Va oferim o casa ce poate reprezenta pentru dumneavoastra o crestere importanta a calitatii vietii.
Va asteptam cu drag la vizionari. Daniel, Apulum94.

127 vizualizari Bucuresti 12 Iun. '24 (11:51)
Statii metrou
Statii STB
382 Mențiunii 2 min
382 Oituz 6 min
382 Escalei 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Colentina-Obor
se incarca..