Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Cernica, Swan Lake Village, vila 5 camere

320.000 €

Cernica, Swan Lake Village, vila 5 camere.

320.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 198 mp Teren 380 mp An 2009 5 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica
Descriere
Vila impunatoare localizata in Cernica - Cartier Swan Lake Village, avand 5 camere: living, 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie si multiple zone de relaxare situata pe malul lacului Pantelimon!

Cartierul este situat la 5 minute de metrou Pantelimon si Parc Pantelimon, 7 minute de Cora, avand in imediata apropiere Padurea Cernica, Lidl, Selgros, Mega Image, Soseaua de Centura a Bucurestiului, Autostrada Soarelui A3.
Cartierul este construit in anul 2009, avand un numar de 58 de vile date in folosinta in anul 2010.
Condominiul dispune de loc de joaca pentru copii, paza 24/24h, monitorizare video permanenta, spatii verzi amenajate si administrare proprie.
Vila este structurata pe Parter+Etaj, avand o suprafata utila totala de 198 mp, dispusa pe Parter in suprafata de 96,3 mp si etaj in suprafata de 101,8 mp. Este amplasata pe un teren in suprafata de 380 mp din care curte libera 285 mp.
Parterul este destinat in mare parte zonei de zi: living cu iesire in teresa si curte, dinnig, bucatarie mobilata, o incapere care poate avea ca destinatie dormitor/ camera oaspeti/ birou/ biblioteca si o baie.
Etajul este compartimentat in 3 dormitoare din care: unul matrimonial cu baie proprie, zona de dressing si balcon, un dormitor cu iesire intr-o terasa generoasa si un al treilea dormitor, ultimele doua fiind deservite de o baie.
Proprietatea are o vedere superba catre lacul Pantelimon din dormitorul matrimonial.
Vila are o arhitectura moderna cu finisaje interioare de bun gust, multiplele suprafete vitrate , iar la exterior regasim o imbinare placuta intre piatra si lemn incununata de zone de vegetatie matura de conifere si gradini cu flori.
Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare si internet. Incalzirea casei este realizata prin intermediul unei centrale termice proprii de 35 KW Saunier Duval. Racirea casei este realizata prin intermediul unor sisteme de aeroterme dispuse in tavan, de unde aerul conditonat este distribuit uniform in toate incaperile din proprietate.
Va astept cu drag sa vizitam impreuna aceast complex de vile care poate sa devina viitoare dumnevoastra locuinta! Daca prezentarea mea nu va convins, in mod sigur locatia si vila in sine va face acest lucru! Este caminul perfect pentru familia dumneavoastra!
Pret vanzare 320.000 euro negociabil.
992 vizualizari Ilfov, Cernica, 12 Iul. '24 (12:30)
Anunt inactiv