Chiajna, casa de vanzare direct dezvoltator

141.000 €

Chiajna, casa de vanzare direct dezvoltator.

141.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 140 mp Teren 146 mp An 2022 5 camere La cheie
Descriere
Va prezint o comunitate situata intr-o locatie speciala, intre padurea Rosu si promenade pietonala a lacului Dambovita, care face legatura cu Dynamic park si insula Lacului Morii,
Detalii suplimentare
Va prezint o comunitate situata intr-o locatie speciala , intre padurea Rosu si promenade pietonala a lacului Dambovita , care face legatura cu Dynamic park si insula lacului morii.
Toate vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative.
Au in componenta 5 camere, dispuse astfel:
-La Parter, un living generos cu dining si terasa exterioara,bucatarie cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si baie.
-Etajul este compartimentat in 2 dormitoare ample cu suprafete utile de 16 mp respectiv 15 mp, spatii de depozitare si o baie , iar mansarda este locuibila, cu o suprafata utila de 50 mp utili,,
-Mansarda se poate compartimenta la cerere fie in 2 dormitoare cu suprafete de 18 mp, respectiv 16.5 mp si o baie, fie in birou si spatiu de relaxare sau orice va este de folosinta familiei, la mansarda de asemenea o baie. Mansarda este izolata si compartimentata in costul casei.
Cu toate acestea casa are izolatie de polistiren grafitat de 10 cm, geamuri de cea mai buna calitate tripan Salamander , Ad 92 Blue Evolusion cu protectie fonica si termica foarte buna, incalzirea in pardoseala de asemenea va ajuta impreuna cu toata izolatia casei sa economisiti bani platind facturi mult mai mici si folosind banii pentru familia dumneavoastra.
Va oferim o comunitate in care copii dumneavoastra vor creste si se vor juca unii cu ceilalti in siguranta, tinand cont ca tot complexul este inchis cu garduri si porti de acces cu telecomanda, locatia este situate la doar 50 de metrii de padurea Rosu in interiorul careia va puteti plimba cu cei mici, sau daca copii sunt un pic mai mari de pot plimba cu bicicletele prin interiorul padurii , sunt amenajate 2 alei unde copii din vecinatate se joaca si isi traiesc copilaria , pe cealalta parte a complexului se afla promenade pietonala a lacului Dambovita unde de asemenea se poate alerga, plimba cu bicicleta, rolele, trotineta sau orice activitate sportiva impreuna cu familia sau cu prietenii.

Daca toate acestea se pliaza pe cerintele dumneavoastra si va doriti o casa construita cu materiale de calitate, situata intr-o zona unica, atunci va asteptam la vizionare.
Profitati acum de numarul limitat de case ramas la vanzare.
Aveti si video de prezentare.
citeste mai putin
Specificatii
ID Anunt: XE7811002
Actualizat ieri
Nr. camere:
5
Suprafata utila:
140 mp
Suprafata construita
(Amprenta la sol):
155 mp
Nr. bai:
3
Nr. balcoane:
1
Nr. terase:
1
Suprafata teren:
146 mp
Front stradal:
6.5 m
An constructie:
2022
Structura rezistenta:
beton
Regim inaltime:
P+1E+M
Nr. locuri parcare:
2

Daniel Pintica
Broker Imobiliar
BIROU VANZARI DEZVOLTATOR
337 vizualizari Ilfov, Chiajna, 26 Apr 11:42