Comuna Berceni, vila cu piscina, zona Mega Parc

131.000 €

Comuna Berceni, vila cu piscina, zona Mega Parc,

131.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 127 mp Teren 375 mp An 2024 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Centrala termica Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina Piscina
Descriere
O casa cu piscina pentru familia ta intr-o zona frumoasa si linistita, com. Berceni Mega Parc.
O casa pentru familie ta cu 4 camere, 3 bai, 2 terase cu suprafata utila de 127 mp si teren de 375 mp.
Casa se afla intr-o zona linistita si curata din comuna Berceni, perfecta pentru cei care cauta o oaza de relaxare departe de agitatia orasului. Aceasta este o vila moderna, cu un design elegant si finisaje de calitate.

Gradina spatioasa din fata casei este decorata cu flori si arbusti ornamentali, creand o atmosfera primitoare. In spate, se afla o piscina frumoasa, perfecta pentru zilele toride de vara. Piscina este inconjurata de o terasa, unde poti savura bauturi racoritoare sau te poti relaxa pe un sezlong, bucurandu-te de soare.

Piscina de 8x5 mp, perfecta pentru zilele calduroase de vara, curtea este pavata, are si o zona verde, iar in spatele casei o perdea de copaci iar de la balcon te poti relaxa cu o vedere frumoasa.

Parter
Living generos cu bucatarie deschisa, baie, iesire pe terasa si piscina.
Etaj
3 dormitoare, 2 bai, 3 terase.

Interiorul casei este luminos si aerisit, cu ferestre mari care permit luminii naturale sa inunde fiecare camera. Livingul spatios este punctul central al casei, fiind ideal pentru momentele petrecute cu familia sau prietenii. Bucataria este mare si are suficient spatiu de depozitare, deschisa si pozitonata astfel incat s poti vede atat pe terasa cu piscina cat si in living in zona unde se ia masa in familie.

Dormitoarele sunt confortabile si bine organizate, oferind intimitate si liniste. Baia principala este dotata cu o cada generoasa, perfecta pentru momentele de rasfat.

Ar mai putea fi multe lucruri de spus despre acesta casa cu piscina dar mai bine daca sunteti interesati va astept la o vizionare sa descoperiti frumusetea si avantajele acestei proprietati.
Casa este la doar 10 minute departare de statia de metrou Tudor Arghezi, unde puteti sa parcati in noua parcare suspendata, acces catre A0
Zona este foarte linistita, in continua dezvoltare, aveti in apropiere cateva magazine alimentare, asa ca nu trebuie sa folositi masina pentru a face cumparaturile.

Agent exclusiv al proprietarului - Ardeleanu Iulian

Daca sunteti agent imobiliar si aveti clienti pentru aceasta proprietate putem colabora in conditii reciproc avantajoase!
765 vizualizari Ilfov, Vidra, ieri; 11:29