Corbeanca, Paradisul Verde

689.000 €

Corbeanca, Paradisul Verde

689.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 290 mp Teren 2.200 mp An 2002 5 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Garaj Gradina
Descriere
Proprietate deosebita, in cadru natural mirific, Pardisul Verde, vila spatioasa construita pe un teren de 2200 mp, langa padure.

Va prezentam o proprietate spectaculoasa intr-o zona foarte cautata, Paradisul Verde, intr-un cadru natural de exceptie.
Terenul este foarte generos, cu cei 2200 de metri patrati. Din aceasta suprafata, 1000 mp sunt impaduriti, cu arbori maturi, spectaculosi. Pe aceasta suprafata se poate creea un spatiu de distractie pentru copii si adulti.
Vila in sine este spectaculoasa, cu spatii mari, judicios compartimentate.
La parter gasim un living si dining generoase cu cei 82 mp, bucatarie, de asemenea spatioasa , un dormitor, un birou,hol, doua bai, garaj, camera tehnica, terasa acoperita si o chicineta.
Etajul ofera un hol mare, amenajat pentru hobby, doua dormitoare mari, 22, respectiv 25 mp, amandoua prevazute cu bai proprii si dressing-uri, sauna, spatiu pentru baie turceasca, 2 balcoane.
Livingul este dotat cu semineu cu lemne functional.
Usile sunt din lemn masiv, iar tamplaria exterioara din termopane din lemn stratificat.
Garajul este incalzit si are acces direct in casa.
Pe langa locul din garaj, mai exista o suprafata acoperita pentru parcarea a inca doua masini.
Sauna, din Hemlock canadian cu soba Herva si cromoterapie, este construita pentru 4-6 persoane.
Terasa exterioara este dotata cu un jacuzzi nou, cu o capacitate tot pentru 4-6 persoane.Vila este construita pe cadre de beton cu zidarie din caramida. Peste parter este placa de beton. Este acoperita cu tigla.
Podul este prevazut cu instalatie sanitara si electrica, putand fi usor amenajat ca spatiu de locuit sau sa primeasca diverse destinatii.
Cadrul natural in care este pozitionata proprietatea este de invidiat.
Comisionul pentru cumparator este de 1,5 %.
932 vizualizari Ilfov, Corbeanca, ieri; 20:36