Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Corbeanca, Petresti, Floare de Colt

229.000 €

Corbeanca, Petresti, Floare de Colt,

229.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 201 mp Teren 400 mp An 2022 5 camere La rosu
Descriere
vanzare vila trainica, eleganta P+1, 500 m de padure, in regim duplex cu perete idividual si 15 cm polistiren intre ei, living de 34 mp, 4 dormitoare de 14, 17 si 20 mp, 3 bai, terasa, 201 mp, comision 0%,
Detalii suplimentare
In zona Petresti-Corbeanca, la 500m de padurea Petresti, este disponibila spre vanzare o proprietate construita in 2022 in regim duplex. Vila este dispusa pe P+1 si se poate vinde atat separat cat si impreuna cu cealalta jumatate. Exista cadastru separat pe fiecare unitate, intrarea si curtea sunt separate.

Fiecare dintre cele doua case are perete individual iar intre pereti exista un strat despartitor de polistiren de 15cm, in acest mod se asigura protectia fonica a celor doua locuinte.


Vila, construita in 2022, este amplasata pe un lot de teren de 400mp si are o amprenta la sol de 107mp, suprafata utila totala fiind de 201mp. Proprietatea este foarte bine compartimentata, camerele sunt spatioase si bine luminate natural.

La parterul casei regasim camera de zi de 34mp cu iesire spre terasa de 18mp, bucataria inchisa de 12mp, un birou pentru lucrul de acasa (sau dormitor de oaspeti) de 14mp si o baie, impreuna insumand 105,5mp.

La etaj sunt 3 dormitoare generoase, de cate 14mp, 17mp si 20mp, un dressing, 2 bai si 2 balcoane, in total fiind 96mp. Dormitorul matrimonial are dressing, baie proprie si iesire spre balcon.

Vila a fost construita din materiale de foarte buna calitate pentru familiile a doi frati ale caror planuri s-au modificat intre timp. Se vinde finalizata la exterior si cu interiorul la alb. Structura de rezistenta este formata din grinzi si stalpi din beton armat, zidurile sunt din caramida porotherm, tencuite la interior si exterior si termoizolate pe exterior cu polistiren de 10cm. Acoperisul casei este din tigla metalica, tamplaria este Salamander, feronerie Roto, geam tripan ,,Patru anotimpuri".

Gardul de la strada este din beton tencuit si vopsit, cu lamele de metal iar gardul perimetral este din plasa bordurata cu fundatie de beton. La strada, spatiul pentru parcarea masinii este neingradit si este delimitat de restul curtii prin gard viu.

Curtea este amenajata, aleile sunt turnate, gazonul este natural.

Alimentarea cu apa se face din put forat la 28m iar pentru apa menajera exista fosa septica. Energia electrica si gazele naturale sunt la strada, casa este in curs de racordare la aceste utilitati.

In 5 minute se ajunge la complexul comercial DN1 Value Center ce cuprinde Carrefour, Lidl, Hornbach si multe alte magazine si restaurante iar de curand s-a deschis si un magazin Kaufland in apropiere. La 7 minute se afla centrul de welness Therme Bucuresti, excelent pentru odina si relaxare iar in curand va fi gata si drumul de legatura cu autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Pentru alte detalii, va invit sa ma sunati si sa vizionati proprietatea!
Aceasta proprietatea esta reprezentata exclusiv de TUDOR City iar comisionul este 0% pentru cumparator.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica Living Terasa
1.331 vizualizari Ilfov, Corbeanca, 24 May, 17:57
Anunt inactiv