CUM AR FI sa te Trezesti Zi de Zi in vacanta la tine ACASA?

344.900 €

CUM AR FI sa te Trezesti Zi de Zi in vacanta la tine ACASA?

344.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 302 mp Teren 1.310 mp An 2010 6 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica
Optiuni exterior: Garaj
Descriere
0% COMISION!
Imagineaza-ti zilele petrecute in vacanta, in care te trezeai la cantecul pasarilor si la razele blande ale soarelui ce patrundeau prin ferestre.
Cum fiecare zi incepea cu o senzatie de liniste armonie si libertate, iar aerul curat si mirosul proaspat al naturii iti oferea suficienta energie ca sa iti incepi ziua.

Ei bine, toate acestea acum pot deveni realitate, chiar din confortul propriului imobil, pentru ca astazi, mai mult ca niciodata Linistea, Vederea si Spatiul intr-un imobil au devenit adevarate necesitati si Prioritati de luat in calcul in cautarea unei locuinte.

Va prezentam spre achitizie o locuinta individuala, creata in special pentru o familie ce isi doreste casa noua si toate beneficiile mentionate mai sus, situata in IZVORANI, la jumatatea distantei dintre Lacul si Padurea Snagov si la 600 metri de Centrul Olimpic Roman Sydney 2000.

Proprietatea este de tip P+1+M, cu o SUPRAFATA Utila Totala de 301mp din care fac parte un Garaj + Camere Tehnice (41mp) si o Terasa (41mp), iar amplasarea ei este pe un TEREN in suprafata de 1303mp, din care aprox 1100mp raman liberi.

Casa are o IMPARTIRE eficienta fiind astfel formata din Zona de zi si zona dormitoarelor, avand urmatoarea configuratie:
- PARTER: Hol intrare ce permite accesul spre zona de zi (living + dining cu o suprafata de 43mp), camera (16mp) bucatarie (12.5 mp) baie, casa scarii, camera tehnica
+ TERASA Acoperita (41mp) + GARAJ pentru 2 masini + 2 camere tehnice -> In TOTAL: 194mp
- ETAJ: Hol, Dormitor matrimonial 23mp cu baie mare proprie 12mp, Dormitor 1 18mp, Dormitor 2 20mp, Dressing spatios, Baie -> In TOTAL 112mp
- MANSARDA/POD: Spatiu Deschis -> Aprox 100mp

Amenajarea si Proiectarea au fost gandite pana la cel mai mic detaliu, iar printre caracteristici mentionam:
- Structura de rezistenta din beton armat (inclusiv terasa);
- Compartimentarile facute cu caramida Porotherm, pusa pe latime pe anumite portiuni ale casei;
- Acoperisul este din Tigla ceramica;
- Izolatia termica pe exterior este din polistiren de 10cm;
- Tamplaria interioara este din lemn natural iar usile de interior sunt late de (110cm) si unele au vitralii autentice"hand made";


UTILITATI:
-Retea de curent si de Gaz
-Apa este din put de mare adancime 45m iar canalizarea tocmai ce a fost adusa pe strada.
-Apa pluviala este colectata in camin special si directionata catre gradina.

Asadar, ramane doar sa veniti sa descoperiti acest loc frumos, o proprietate de vis ce va va oferi un stil de viata diferit cu multiple beneficii in care fiecare zi poate deveni o vacanta in propria ta casa.
E nevoie de o singura vizita pentru a va indragosti iremediabil de aspectul si energia pozitiva ale acestei resedinte speciale.
1.542 vizualizari Ilfov 14 Iul. '24 (08:01)
Video