DN1, Puchenii Mari

65.000 €

DN1, Puchenii Mari,

65.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 129 mp Teren 984 mp An 1974 4 camere La cheie
Descriere
casa 4 camere cu teren generos, situata la numai 40 km de Bucuresti, 20 km de Ploiesti, in Com. Puchenii Mari. Comision 0% la cumparator.
An 1974, teren 984 mp, SU 129 mp, anexa, izolata termic,
Detalii suplimentare
Agentia Imobiliara CRSImobiliare va ofera spre vanzare o casa cocheta cu teren generos, situata la numai 40 km de Bucuresti, 20 km de Ploiesti, in Com. Puchenii Mari.
Comision 0% la cumparator !!
Casa, construita in 1974, este structurata pe un nivel ( 1 living, 3 dormitoare, 2 holuri generoase, 2 camere prevazute pentru amenajare baie si bucatarie ) avand in total o suprafata utila de 129 mp, iar daca includem si anexa ( bucatarie vara ) de care dispune se ajunge la o suprafata utila totala de 149 mp.
Terenul pe care este amplasata casa se intinde pe nu mai putin de 984 mp , avand deschidere de 15 m la str. Principala. Casa este amplasata la numai 100 m de DN1 Bucuresti – Ploiesti.
Constructia de beton si caramida aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra. Confortul este asigurat si de faptul ca imobilul este izolat termic.
Atat reteaua de gaz cat si cea de canalizare sunt in fata proprietatii ( str. Principala ) viitorul proprietar trebuind doar sa se conecteze la acestea.
In vecinatatea constructiei intalnim DN1 Bucuresti - Ploiesti , com. Puchenii Mari, sat Miroslavesti .
Asadar, va oferim spre vanzare o casa cu teren generos, amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte.
In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, proprietatea putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.
Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.
https://crsimobiliare.ro/property/oferta-vanzare-casa-puchenii-mari-dn1-bucuresti-ploiesti/
CONTACT: FLORIN STANICA
MOBIL: 0736.333.063
E-MAIL: florin.stanica@crsimobiliare.ro
WEB: www.crsimobiliare.ro
Optiuni interior
Beci/pivnita Camera serviciu Fosa septica Izolatie termica Living
Optiuni exterior
Curte amenajata
3.565 vizualizari Puchenii Mari, 18 Mar, 08:05
Video