Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Domenii, Casin, vila individuala, teren 576 mp

1.400.000 €

Domenii, Casin, vila individuala, teren 576 mp

1.400.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 335 mp Teren 576 mp An 1932 8 camere La cheie
Descriere
vila individuala compusa din 2 apartamente cu 4 camere, cate unul pe fiecare nivel, pod mansardabil, teren 576 mp, curte mare, vecinatati excelente, intimitate, stare buna, plansee din beton, deschidere 18 m
Detalii suplimentare
Oferta rara - excelenta oportunitate investitionala! Vila individuala compusa din 2 apartamente cu 4 camere, situata intr-unul dintre cele mai frumoase cartiere rezidentiale din Bucuresti!

Situata in prestigiosul cartier Domenii, la cativa pasi de Manastirea Casin, avand in vecinatate zona linistita si plina de verdeata a Institultului Agronomic, aceasta proprietate unica dispune de un imens potential investitional, reprezentand o buna achizitie imobiliara. Vila este dispusa pe demisol, parter, etaj, mansarda si a fost edificata pe un teren in suprafata de 576 mp (cu deschidere de 18 ml la strada Aviator Mircea Zorileanu), fiind o constructie solida, cu structura si plansee din beton, insumand o suprafata construita desfasurata de 400 mp. Vila este compusa din 2 apartamente cu 4 camere, cu intrari complet separate, fiecare apartament avand urmatoarea configuratie: living-room, dinning-room, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, terasa si dependinte. In plus, in vila mai exista 3 pivnite la demisol, iar la nivelul superior exista o mansarda si un pod care are potentialul de a fi mansardat.

In anul 2018 vila a beneficiat de lucrari de renovare, fiind inlocuite instalatiile electrice si sanitare, fatada refacuta si acoperisul reconditionat. In prezent, cele doua apartamente functioneaza complet independent, fiecare dispunand de centrala termica proprie. La intrarea fiecarui apartament exista usi originale din lemn sculptat, accesul la etaj facandu-se pe o scara interioara. In imobil avem si o scara secundara care face legatura intre toate nivelurile, pornind de la demisol si mergand pana in mansarda. Inaltimea camerelor este de 3,5 m, astfel ca se simte aerul autentic al caselor boieresti. La parter exista si un semineu functional.

Curtea luminoasa si generoasa ofera posibilitatea amenajarii unui loc ideal de relaxare, de care sa va bucurati alaturi de cei dragi. Atat in curte, cat si pe strada pot fi parcate cel putin 5 autoturisme. Vecinatatile selecte si zona aerisita reprezinta, de asemenea, garantia unui confort ridicat.

Vila este foarte versatila, fiind potrivita ca resedinta pentru 2/3 familii (poate fi amenajat un al treilea apartament la mansarda), dar poate fi transformata si intr-o locuinta unifamiliala somptuoasa sau intr-un imobil cu destinatie mixta - rezidentiala si comerciala. De asemenea, poate fi utilizata si ca sediu de companie, resedinta diplomatica, ambasada, reprezentanta comerciala, casa de avocati, notariat etc. Sau, de ce nu, poate sa reprezinte o investitie imobiliara rentabila. Indiferent de destinatie, aceasta proprietate este o achizitie imobiliara inteligenta, fiind o oferta rar intalnita pe piata din Nordul Bucurestiului.

Toate acestea sunt incununate de locatia de top, avand in imediata vecinatate Manastirea Casin, piata Domenii, ambasade, restaurante selecte, Soseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, parcul Herastrau, Complexul Sportiv Iolanda Balas, Universitatea de Agronomie, Spitalul Elias, unitati de invatamant de calitate, baza sportiva Ciresarii si multe altele. Strazile linistite impanzite de vegetatie si casele frumoase fac din aceasta zona una dintre cele mai ravnite din Bucuresti, pe care ti-o doresti negresit.

Va invit sa ma contactati pentru a programa vizionarea acestei proprietati unice, prilej cu care va veti convinge de multiplele beneficii de care dispune. Comisionul pentru cumparator este 0%!
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Beci/pivnita Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
502 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 08 Aug, 12:50
Statii metrou
Aviatorilor 22 min
Grivița 23 min
1 Mai 24 min
Statii STB
Cașin 3 min
205 , 282 Mănăstirea Cașin 4 min
Agronomie 5 min
105 Institutul Agronomic 5 min
131 , 205 , 330 , 331 , 335 Muzeul Satului 8 min
205 , 282 , 330 Arcul de Triumf 12 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..
Anunt inactiv