Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
160.000 €
Ilfov 12 Apr 12:52
...
149.000 €
Ilfov 16 Apr 09:55
...
125.000 €
Ilfov 17 Apr 16:51
...
165.000 €
Ilfov 17 Apr 14:07

Anunt inactiv

Domnesti Ilfov, vila multifamiliala 2009, edificata de proprietari constructori

185.000 €

Domnesti Ilfov, vila multifamiliala 2009, edificata de proprietari constructori

185.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 272 mp Teren 400 mp An 2009 7 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Centrala termica Fosa septica Gaze Izolatie termica
Descriere
Oportunitate!
Va prezentam spre vizionare si achizitie o vila clasica, spatioasa si bine construita pentru familie, o casa facuta cu simt de raspundere de catre membrii familiei de profesie constructori.
Vila P+1+pod a fost construita cu cele mai bune materiale si cu exigenta maxima, pentru uz personal si familial si nu pentru vanzare.
Finisajele, instalatiile, tamplaria, usile si ferestrele sunt de cea mai buna calitate. Spatiile vitrate mari dau senzatia de libertate si lumino chiar si in zilele innorate, precum cea in care am fotografiat casa.

Proprietatea este construita intr-o curte de 400mp (cadastru 397mp) si are acces pe drum privat scurt din strada Baboi, fiind a doua proprietate de la sosea. Acest lucru ii confera mai multe avantaje precum: intimitatea (pe drumul privat au acces doar trei proprietari de case vecine), linistea , securitatea copiilor si animalelor de casa (nu exista riscul sa sara in soseaua circulata).

Compartimentarea casei, pe etaje este urmatoarea:

La parter, accesul se face prin intrarea principala sau prin bucatarie. Bucataria are acces imediat la o terasa de vara.
In afara de bucatarie, la parter regasim un living spatios si bine vitrat, fiind si cea mai inalta camera (inaltimea este conferita de diferenta de nivel de 3 trepte fata de hol si bucatarie). Livingul poate comunica cu bucataria prin glisarea unui perete special din sticla. Apoi, urmand holul principal avem acces la baie si la doua dormitoare.

Etajul, accesibil prin intermediul unei scari cu ornamente forjate, este compus din 3 dormitoare, dintre care doua cu acces la balcon, un living spatios central, o baie si un dresing generos.

Fiecare etaj este deservit de o centrala proprie pe gaz.

Casa este anvelopata cu termosistem de 10cm, solutie ce ii confera o buna izolatie care se traduce in costuri mici de racire-incalzire. Casa are acoperis tip sarpanta, este izolat si acoperit cu tabla tip Lindab.

In curte mai este construita o bucatarie de vara, care are si rol de protectie pentru put si hidrofor. Casa poate fi racordata si la reteaua publica de apa daca se doreste. (conductele sunt in fata)

Va invitam la vizionare pentru a descoperi calitatea finisajelor si toate avantajele ofertei.

Statia de autobuz este la 5 minute.

Proprietatea este o ocazie unica,
este facuta cu simt de raspundere pentru propria familie si pentru ca are o structura si finisaje cu pret de deviz mai mare decat pretul actual de vanzare (peste 220000E, in 2009, fara manopera!).

Nu ratati aceasta oportunitate!
Reprezentare exclusiva si comision zero la cumparare!

Pe scurt, cateva informatii despre modalitatea de vanzare in reprezentare exclusiva:
-pretul listat a fost stabilit in urma unei analize comparative de piata, la un nivel minimal
-va fi acceptata imediat prima oferta la pretul minim de 190000E
-ofertele sub valoarea pretului de listare vor +primi un raspuns la finalul perioadei de vizionari
-la sfarsitul perioadei vom reconfirma si actualiza ofertele, din care o vom alege pe cea mai avantajoasa din punct de vedere al pretului, termenelor, modalitatii de plata, etc.

La intrebarea ,,CARE ESTE ULTIMUL PRET?,,, raspunsul cert este doar pretul publicat. Altfell, pretul de tranzactionare poate fi usor mai mic (daca cea mai buna oferta este mai mica decat pretul de listare), dar, ATENTIE! pretul final poate fi chiar mai mare in urma concurentei si evolutiei ofertelor care initial erau sub pretul de listare.

Asadar doar primul ofertant are garantia pretului minimal de 185000E!

Va invitam la vizionare!
Succes!
5.467 vizualizari Ilfov, Domnesti, 02 May 23 13:09
Anunt inactiv