Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
142.000 €
Ilfov 16 Iun. '24 (02:38)
...
139.900 €
Ilfov 14 Iun. '24 (13:00)

Anunt inactiv

Dragomiresti Deal (la 8 km de Piata Gorjului)

96.000 €

Dragomiresti Deal (la 8 km de Piata Gorjului),

96.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 90 mp Teren 335 mp An 2017 2 camere La cheie
Descriere
casa construita in 2017, situata in Dragomiresti-Deal, la doar 8 km de piata Gorjului, cartier Militari,

Dragomiresti-Vale este o comuna in judetul Ilfov, formata din satele Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale si Zurbaua.
Dintre cele 3 sate, Satul Dragomiresti-Deal, fiind cel mai apropriat de Bucuresti cu intrare din Centura Bucuresti dinspre Ghiajna.

Se vinde, Casa construita si Finalizata in 2017 conform proiectului, este construita pe parter, cu placa turnata, are scara interioara turnata pana la mansarda necompartimentata/neamenajata, iar mansarda ofera posibilitatea de compartimentare a 2 dormitoare, hol si 1 baie.

Casa este racordata la toate utilitatile publice: apa, canalizare, gaz, curent, separat are si put propriu pentru gradina, iar incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz.
Casa este situata in sat. Dragomiresti-Deal(la intrarea din Centura dinspre Chiajna), foarte aproape de Centura Bucuresti, la 4-5 minute de mers pe jos pana la statia STB 432, 433 - ''statia Pasaj'', doar 8.km pana la Piata si metroul Gorjului din cartierul Militari,
Casa este construita cu o firma specializata, si Nu face parte dintr-un complex de case/vile, casa Nu a fost facuta pentru vanzare, si s-au folosit numai materiale de calitate, zona este foarte buna numai cu case/vile noi, toata strada este plina pe ambele parti cu case/vile finalizate vandute si locuite.

Terenul are 335.mp si este ingradit complet cu gard de beton intre vecini si cu gard si porti din fier forjat la intrarea din strada, iar curtea este amenajata cu flori, pomi, gazon, balansoar, foisor din lemn care se poate inchide pe timp de iarna, zona de depozitare, beci facut din constructie sub casa cu intrare din anexa de depozitare, gratar exterior, posibilitatea de parcare pentru 2-3 masini in curte una in spatele celeilalte.

Mijloace de transport 431, 432, 433 si 3 Maxitaxi.
Statia STB cea mai apropriata este la 5 minute de mers pe jos, si se numeste statia Pasaj. De aici pleaca catre Bucuresti cartier Militari(catre Pacii si Gorjului), toate mijloacele de transport mai sus mentionat,

Vis-a-Vis de stratia ''Pasaj'' se afla un supermarket (Supermarket Deal).
In zona mai sunt si alte magazine, Mega Image, Profi, Carmangerie Godac si alte magazine mai mici.

In Comuna, se afla Scola Generala nr.2 clasele I-VIII, Gradinita nr.1, Liceul Tehnologic Vintila Bratianu, dar si Cresa isi va deschide portile in foarte-foarte scurt timp.
50 vizualizari Ilfov, Dragomiresti-Vale, 12 Mar. '24 (12:30)
Anunt inactiv