Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, vila

599.888 €

Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, vila

599.888 €
Caracteristici
Suprafata utila 609 mp Teren 1.414 mp An 2017 8 camere La cheie
Descriere
Gold MCB Imobiliare va propune spre cumparare in zona Drumul Taberei, Valea Oltului, imobil nou constructie 2017, executat in stil clasic, elegant, cu un aer aristrocrat. Terenul in suprafata totala 1414mp (dubla deschidere) si constructia edificata pe acesta, tip vila, avand un regim de inaltime compus din parter, etaj si mansarda, reprezinta o oferta fabuloasa in aceasta zona. Din punct de vedere structural, cladirea a fost construita pe cadre din beton armat (stalpi, grinzi, peretii din caramida, acoperis din tigla ceramica marca Tondach), iar pe fiecare nivel exista plansee de beton. Vila este independenta, nefiind alipita de nici o alta constructie si este izolata cu polistiren de 10 cm.
Descriere constructie:
-Parter: Intrare principala, vestibul, living-room, dining-room, birou, bucatarie, baie, anexe (camera centralei, doua boxe, garaj dublu), doua terase in suprafata totala de 98mp. Suprafata utila a parterului este de 135mp, suprafata totala fiind de 279mp.
-Etaj: 4 dormitoare, 3 dressinguri, 2 bai, 2 balcoane, toate acestea avand o suprafata utila de 158 mp, suprafata totala de 179mp.
-Mansarda: open-space amenajat + o baie. Calitatea materialelor din care este construita casa, a finisajelor este de cea mai buna calitate, iar gradina imobilului reprezinta un parc in miniatura. Va invitam sa vizitati acest concept arhitectural in care investitia depaseste cu mult pretul afisat! Aceasta oferta apartine, se promoveaza si se tranzactioneaza sub indrumarea exclusiva a agentiei Gold MCB Imobiliare.
Optiuni interior
Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Dressing Gaze Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj
1.456 vizualizari Bucuresti 25 Sep, 08:05
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..