Ghermanesti

2.023.000 €

Ghermanesti,

2.023.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 939 mp Teren 5.346 mp An 2010 5 camere La rosu
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Camera serviciu Centrala termica Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Garaj Gradina Piscina
Descriere
Proprietar vand complex rezidential Ghermanesti la o distanta de aprox. 20 minute de Bucuresti, aflat la 130 m de sos. Ghermanesti, pe malul Lacului Snagov. Clasa energetica A,
Detalii suplimentare
COMISION OFERIT DE PROPRIETAR PENTRU VANZARE: 4%

Oferta vanzare complex Ghermanesti Residence.

Amplasat la o distanta de aproximativ 20 minute de Bucuresti, intr-o zona accesibila si in acelasi timp departe de agitatia cotidiana din capitala, complexul rezidential se afla pe malul Lacului Snagov, unde va propunem spre vanzare 5 vile avand urmatoarea componenta: cate doua imobile in sistem duplex, fiecare corp beneficiind de piscina proprie precum si de doua garaje, precum si o vila aflata in curs de constructie ce garanteaza o priveliste spectaculoasa catre lacul Snagov. Conceptul ofera o adevarata oaza de relaxare in apropierea capitalei.

Unitatile sunt finalizate, existand planurile de finisare a acestora, astfel incat sa se ofere un stil de viata la cel mai inalt nivel.

La parter este prevazuta o zona de living-dining generoasa, cu priveliste asupra lacului, completata de bucatarie, o baie, un birou si un loc de depozitare.

La nivelul superior, spatiul intim de familie include 3 dormitoare si 2 bai, precum si dressing, o teresa generoasa si un balcon.

Eficienta energetica a fiecarei vile este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 120,46 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 32,93.

Vila 1 este edificata pe un lot de teren de 374 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Vila 2 este edificata pe un lot de teren de 400 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Vila 3 este edificata pe un lot de teren de 400 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Vila 4 este edificata pe un lot de teren de 300 mp, cu o amprenta de 235 mp.

Pe langa constructiile deja realizate, se va pune la dispozitie si proiectul pentru realizarea unei vile pe un lot teren de 1710 mp, chiar pe marginea lacului, ce garanteaza o priveliste spectaculoasa. Proiectul dozeaza perfect ingredientele unui mix rafinat, al carui rezultat este un spatiu de locuit si de relaxare spectaculos.

Spatiul exterior generos poate oferi o gama diversificata de facilitati, in functie de necesitatile viitorului proprietar, cum ar fi zona de lounge langa piscine, spatiu pentru realizarea unor activitati sportive, loc de joaca pentru copii, zona gratar, si, foarte important, iesirea la lacul Snagov ofera posibilitatea in timpul liber de practicare a sporturilor acvatice, pescuit sau navigatie.

Complexul este racordat la reteaua de gaz, incalzirea realizandu-se prin calorifere si incalzire in pardoseala.

Acest complex a fost amenajat in deplina armonie cu spatiul inconjurator, fiind o oaza de confort care ofera discretie si liniste.

Un punct important il reprezinta accesul facil la toate punctele de interes pentru o familie, cum ar fi scoli, gradinite si zone de recreere.

Pret vanzare: 1.700.000 euro + TVA
161 vizualizari Ilfov, Snagov, 18 Mai 13:03