Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Ghermanesti, Ilfov

233.835 €

Ghermanesti, Ilfov,

233.835 €
Caracteristici
Suprafata utila 116 mp Teren 683 mp An 2021 3 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alarma Alimentare apa Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina Porti electrice
Descriere
Designul elegant, cu finisaje de inalta calitate creeaza o atmosfera distinsa si rafinata unde va veti bucura din plin de avantajele unei locuinte cu acces facil spre Bucuresti.
Detalii suplimentare
Un avantaj major este amplasarea cu acces facil stradal care permite ajungerea usoara in Bucuresti sau catre aeroport. Pozitia excelenta permite accesul rapid si spre statiunile montane.
Suprafata construita a imobilului este de 116,50 mp, iar suprafata totala a terenului fiind de 683 mp din care 567 mp raman curte libera. Curtea este amenajata cu peluza, alei circulatie, trotuar perimetral, loc parcare exterior.
Accesul pe proprietate se face prin 2 zone distincte, putand fi pietonal direct din sos Ghermanesti, fie atat pietonal cat si auto din strada Intrarea Tismana.

Imobilul beneficiaza de racorduri si bransamente individuale la toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, apa si canalizare legate la reteaua comunala, cablu TV si internet. De asemenea, exista instalatie iluminat exterior cu fotocelula si un tablou electric pentru consumatorii exteriori.

Locuinta unifamiliala ofera 2 dormitoare, 1 living generos, bucatarie, baie si anexe (hol, camera tehnica), avand o arhitectura moderna, cu suprafete vitrate generoase.Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC, culoare gri, cu 5 camere de rupere a puntii termice si geam tripan producator Salamander.
Dispune si de un pod pentru depozitare cu o suprafata de aproximativ 40 mp.
Instalatiile CCTV (DVR cu 4 camere exterioare), instalatia alarma tip Paradox Digiplex si instalatia videointerfon cu 2 posturi exterioare ofera pe langa securitate si control asupra persoanelor care vor sa intre pe proprietate.
Camerele sunt dotate cu incalzire in pardoseala cu reglare individuala. Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare apa calda menajera este de la producatorul Ferroli.
Pardoselile sunt din gresie ceramica antiderapanta si parchet. Acoperisul este de tip sarpanta, iar invelitoarea din tigla metalica este culoarea gri de la producatorul Top Profil.
O terasa generoasa, acoperita, in suprafata de 19,63 mp, completeaza imobilul pentru a admira rasariturile si apusurile, privelistea gradinii creand un tablou viu, fiind locul perfect de relaxare cu familia sau prietenii. Fatada este finisata cu tencuiala decorativa culoare gri deschis. Terasa si treptele de acces sunt finisate cu placaj ceramic de tip compozit.
Fiecare detaliu a fost bine gandit fiind o casa cu personalitate care reflecta gustul si nevoile unei familii moderne.
Sistemul constructiv este realizat din structura metalica. Fundatiile sunt din beton de tip fundatii continue

Inchiderile exterioare si compartimentarile interioare
Inchiderile exterioare sunt realizate din sistem de inchidere cu placi de fibrocement si termoizolate la mijloc cu grosimea inchiderilor de 30cm, termoizolate spre exterior cu polistiren expandat cu grosimea de 15cm. Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC, culoare gri, cu 5 camere de rupere a puntii termice si geam tripan producator Salamander. Compartimentarile interioare sunt realizate din inchideri pe structura metalica si gips carton dublu placat cu grosimea de 15cm.

Finisaje interioare
Pardoseli – gresie ceramica antiderapanta in spatiile umede si parchet in zonele de locuit. Pereti si tavane – vopsea lavabila tip vinarom.

Finisaje exterioare
Fatada este finisata cu tencuiala decorativa culoare gri deschis
Terasa si treptele de acces sunt finisaje cu placaj ceramic de tip compozit

Acoperisul si invelitoarea
Acoperisul este de tip sarpanta, iar invelitoarea din tigla metalica, culoarea gri RAL 7024 mat producator Top Profil

Instalatii sanitare
Instalatii sanitare pentru alimentare cu apa si canalizare:
Conducte de alimentare cu apa rece realizate din PPR
Conducte alimenatre apa calda realizate din PPR compozit
Conducte pentru alimentare cu apa rece exterioare realizate din PEHD
Conducte pentru canalizare interioara realizate din PP
Conducte pentru canalizare exterioare PVC - SN4

Instalatii termice
Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare apa calda menajera 35KW producator Ferroli
Incalzire in pardoseala cu control pe fiecare incapere
14.663 vizualizari Ilfov, Snagov, 01 Jul 23 12:46
Anunt inactiv