Otopeni, central, strada Marin Preda

169.000 €

Otopeni, central, strada Marin Preda,

169.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 140 mp Teren 300 mp An 2022 6 camere La cheie
Descriere
700 m fata de DN, Marin Preda Residence, va propune spre vanzare 4 case tip duplex si o casa single, aflate in faza 1 a proiectului, situate intr-o zona ferita de zgomotul orasului, dar cu access facil catre scoli, gradinite,
Detalii suplimentare
Marin Preda Residence, va propune spre vanzare 4 case tip duplex si o casa single, aflate in faza 1 a proiectului, situate intr-o zona ferita de zgomotul orasului dar cu access facil catre scoli, gradinite, parcuri, zona centrala a orasului si aeroportul international din Otopeni.

Vilele au un regim de inaltime P+1+M, teren aproximativ 300 mp, 2 locuri parcare si vine sa indeplineasca toate cerintele tale atunci cand vrei sa bifezi sentimentul de securitate, pace si tihna numit acasa.

Compartimentarea eficienta si calitatea superioara a materialelor folosite precum si finisajele premium, sunt elemente menite sa asigure starea de bine si de confort.

Proprietatile se predau complet finisate, materialele fiind de ianlta calitat, existand inclusive posibilitatea de alegere din partea clientilor.
Dispunerea casei este dupa cum urmeaza:

Parter: Bucatarie open, living generos si luminos cu iesire in terasa aflata in curtea din spatele casei, grup sanitar si spatiu de depozitare.

Etaj 1: 3 dormitoare, dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie, baie comuna
Mansarda locuibila de 75mp, dotata cu 4 geamuri tip duplex, care se poate compartimente si amenaja dupa preferintele si necesitatile viitorului proprietar.

Pret duplex 169.000 EURO plus TVA 19% / unitate
Termen de finalizare case tip duplex: Mai 2023

Pret casa single 185.000 euro plus TVA

Termen de finalizare casa single: Iunie 2023.

Se accepta credit bancar.
Oferim consultanta in creditare si intocmire acte pana la vanzarea finala
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Alimentare apa Centrala termica Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata Gradina
3.517 vizualizari Ilfov, Otopeni, 22 Sep, 10:08