Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Otopeni Ilfov str Ferme E nr 16b

246.000 €

Otopeni Ilfov str Ferme E nr 16b

246.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 126 mp Teren 450 mp An 2006 4 camere La cheie
Descriere
Proprietar Otopeni cartier Ferme casa 4 cam 2006 teren 450 mp singur in curte cu deschidere directa la strada publica,
Detalii suplimentare
Proprietar, Otopeni - cartier Ferme, casa 4 camere - 2006, teren 450 mp
Proprietar, vand casa 4 camere parter + pod, singur in curte, cu deschidere directa la strada publica, in cel mai bun cartier din Otopeni, str Ferme E nr 16b.
Casa este construita in 2006, iar acoperisul refacut in 2020 (tigla din beton ce s-a dovedit a nu fi rezistenta 60 de ani precum in reclame, inlocuita cu tigla metalica varianta premium si sistem pluvial Niagara 150 de la Viking Pruszynski).
Este compusa din living, doua dormitoare, birou/dormitor copii, baie, wc serviciu, bucatarie, camara/camera tehnica, dressing, doua holuri tampon, hol central, terasa). Toate camerele sunt decomandate si au o inaltime de 2,8m (spatiu sufficient pentru ce ce vor sa instaleze incalzire in pardoseala). In partea din spate a terenului se afla o constructie anexa, formata dintr-o magazie (parter) si subsol tehnic/pivnita.
Suprafata teren: 450 mp, Forma terenului neregulata (aspect general dreptunghiular), deschidere 10,42 ml si 11,77 ml in spate; In cel mai lat punct 12ml.
Total suprafata construita: 164mp (144mp = casa parter, 13,5mp = subsol tehnic/pivnita, 6,5mp = magazie). Total suprafata utila: 126,2mp (110,14mp = casa parter (aceeasi suprafata are podul mansardabil), 10,56mp = subsol tehnic/pivnita, 5,5mp = magazie).
Casa este mansardabila, avand planseul din beton armat de 12cm, (stalpii din beton armat au prelungire in pod iar grinzile au cosoroabe aparente ceace permite din pct de vedere tehnic solutii pentru continuarea constructiei pe verticala). Podul se desfasoara pe toata suprafata parterului si are inaltimea maxima de 3,4m. Este aerisit prin intermediul a doua geamuri si este foarte util in prezent pentru depozitare. Structura constructiei este foarte solida. Peretii interiori sunt din caramida plina (grosime 30cm) ceace asigura o izolare fonica ideala intre camere. Peretii exteriori sunt din BCA (grosime 48cm). Este termoizolata partial cu polistiren, astfel incat casa “sa respire”. In pod, planseul este termoizolat cu vata minerala bazaltica de 10cm, acoperita cu podina din dulapi de lemn de 5cm si partial scandura 2,5cm, Usile de acces sunt din aluminiu, ferestrele cu geam termopan profile albe Rehau-Germania (sunt intr-o stare foarte buna, nu a fost nevoie niciodata de reglaje sau schimbare garnituri). Usile interioare sunt din lemn furniruit stejar auriu cu tocuri albe.
Utilitati: - energie electrica 380v, tablou cu protectie la supratensiune – consum vara/iarna 80/130 Kw (dovada sunt facturile ). Apa potabila de la oras si put propriu de adancime (0,0 nitriti si nitrati, microbiologic pura, duritate 19,5 – NU este nevoie de statie de dedurizare mare consumatoare de energie electrica). Locuinta este racordata la canalizarea orasului (nu este declarata oficial ca functionala si prin urmare nu se plateste). Fosa septica are 4 compartimente si 15mc (recomandat sa se pastreze pana la declararea oficiala a canalizarii orasului). Gaze – consum vara/iarna 25/300 mc (in lunile cele mai friguroase), 22* incalzita toata casa (dovada sunt facturile ). Internet fibra optica si cablu tv de la RCS-RDS. Centrala termica in condensatie Buderus. Calorifere din aluminiu, mai putin in living si pe holurile tampon unde sunt din otel, racordate prin tevi din cupru - pozitionate aparent, vopsite in culoarea peretilor camerelor. Iarna cu centrala termica inchisa dimineata, gasim seara 20*C. Vara in casa este racoare, nu este nevoie de aer conditionat (cel mult 26*C la pranz in zilele in care afara s-au depasit 38*). Orientarea casei este ideala - geamurile de la dormitoare si sufragerie sunt spre Est si Sud, iar cele de la bucatarie spre Nord. Subsolul tehnic/pivnita construit total sub nivelul solului este dublu hidroizolat (cu membrana bituminoasa la exterior si hidroizolatie cimentoasa Koster la interior), termoizolat cu BCA la pereti si polistiren 2x5cm peste planseu. Peretii, podeaua si planseul sunt din beton armat de 20cm, astfel incat asigura o temperatura ideala pentru conservele facute in casa sau vinul natural. Pe scurt, o casa in care se poate trai traditional, aproape de locul de munca din Bucuresti.
Parcarea (doua locuri in curte) si toate aleile din jurul casei + locul servire a masei si relaxare in aer liber sunt pietruite (2018) cu andezit (piatra naturala - grosime 3-6cm pe suport din beton armat. Rostuirile dintre pietre sunt impermeabilizate cu aditiv plastifiant Isomat, iar rosturile de dilatare umplute cu Sikaflex11FC. Imprejmuirea proprietatii: la strada, gard din fier forjat cu porti batante, iar cu vecinii gard bordurat zincat si vopsit, acoperit cu iedera pentru intimidate si aspect. Scarile de acces din fata, terasa si scarile de iesire in curtea din spate sunt acoperite cu gresie-klinker (2018 ).
Acces facil din DN1 400m - magazin Auchan. Plecarea spre Bucuresti se poate face si pe sub podul din dreptul aeroportului. Statie transport in comun la intersectia strazii cu DN1 unde este si o pasarela pietonala.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Alarma Alimentare apa Beci/pivnita Canalizare Centrala termica Dressing Fosa septica Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata Curte pavata Gradina Sistem irigatii
1.389 vizualizari Ilfov, Otopeni, 20 Aug, 11:35
Statii metrou
Statii STB
Geriatrie Otopeni 6 min
Anunt inactiv