Viata la casa noua, cartier nou, Pantelimon

145.000 €

Viata la casa noua, cartier nou, Pantelimon

145.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 101 mp Teren 422 mp An 2022 4 camere La cheie
Descriere
Aceasta este una dintre acele oferte din piata dorite cu precadere de catre cumparatori deoarece a fost planificata pentru a fi locuita de catre proprietar. Astfel, casa a fost construita cu mare atentintie la fiecare detaliu, cu responsabilitate, in "stil german", si ofera celor care o vor locui ceea ce proprietarii si-au dorit pentru familia lor: o casa sigura, intr-o zona linistita cu padurea aproape, pe un singur nivel, bucataria mare, camere luminoase, posibilitatea de extindere pe verticala, parcare in curte, gradina pentru legume, multe flori, gazon.

Ca sa dispune de:
- living (27 mp), bucatarie inchisa (16 mp), 3 dormitoare (12-16 mp), 2 bai
- pod mansardabil cu o suprafata (utilizabila ) de 80 mp - cu tevi pentru baie trase la nivelul podelei, si spatiu prevazut pentru scara de beton
- centrala Ariston 23 kw, toate utilitatile inclusiv put pt gradina, fibra optica de la RDS pe strada.
- amenajari interioare: parchet, obiecte sanitare, ferestre termopan, usa metalica la intrare, poarta auto glisanta (pe sina).

IMPORTANT! Aveti concursul actualului proprietar pentru executia orcarei lucrari de imbunatatire pe care o doriti adusa casei de genul: gazon, garaj, terasa sau alte imbunatatiri. Livingul mobilat reprezinta o idee de amenajare.

Casa este localizata intr-o zona noua a orasului Pantelimon, in plina dezvoltare, aproape de padurea Pantelimon, cu acces atat prin strada Tractorului cat si prin strada Sf. Gheorghe. Zona beneficieaza de scoli si gradinite, supermarket-uri, transport in comun, si acces facil catre arterele principale ale Bucurestiului. La 5 minute de mers cu masina se afla statia de metrou Pantelimon langa care se poate parca masina pe intreaga perioada a zilei, in parcarea gratuita alaturata.

Si pentru ca acasta casa merita vazuta, va invitam sa ne contactati!
Optiuni interior
Alimentare apa Canalizare Centrala termica Gaze
1.612 vizualizari 28 Mar, 09:10