Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
180.000 €
Ilfov 09 Apr 11:15
...
380.000 €
Ilfov 11 Apr 10:52
...
89.999 €
Ilfov 11 Apr 11:06

Anunt inactiv

Popesti Leordeni

385.000 €

Popesti Leordeni,

385.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 215 mp Teren 290 mp An 2010 7 camere La cheie
Descriere
proprietar vand vila p+2e+pod, in Popesti Leordeni-Ilfov, Sos. Oltenitei nr. 13M,
Detalii suplimentare
Proprietar ofer pentru cumparare celor interesati, propria-mi casa, construita in anul 2010, dispusa pe trei nivele, P+2E+Pod, situata la intrarea in orasul Popesti Leordeni, la 50 m fata de Bucuresti, Sos. Oltenitei Nr. 13M (vis a vis de Maicute), pana in marketul Lidl.
Casa este ideala pentru o familie numeroasa, oferind linistea si siguranta de care ai nevoie, fiind inconjurata de foarte multa verdeata.
Locuinta, la parter dispune de un living foarte generos, de cca 40 mp, hol, casa scarii, baie, bucatarie foarte mare, utilata cu electrocasnice de ultima generatie si mobila de calitate.
La etajul unu, se afla trei dormitoare, fiecare a cate 15 mp, un hol, baie, casa scarii, si doua balcoane, dintre care, unul foarte mare deservind doua dormitoare, iar unul este situat pe spate, cu iesire din hol.
La etajul doi, initial au fost trei dormitoare, un hol, baie si balcon, iar in urma recompartimentarii, din doua dormitoare si hol, a fost creat un al doilea living, cu posibilitatea revenirii la forma initiala, pastrandu-se structura de rezistenta, fiind ideal locuirii membrilor de familie tinerii.
Podul casei este inalt, putand fi folosit ca spatiu de depozitare.
Casa dispune in fata, de o terasa, folosita ca loc de relas avand de jur imprejur o minunata gradina cu flori, trandafiri, magnolia, glicina, flori de sezon etc, iar in spate, dispune de o a doua terasa foarte generoasa, acoperita, care pe timpul iernii se inchide cu plexiglas, in jurul careia, la fel, se afla o curte generoasa cu gazon, ciresi, un prun, flori de sezon, trandafiri, pomi ornamentali etc.
In gradina din spate se mai afla un beci de cca 12mp, in interiorul caruia se afla forata o fantana de mare adancime si deasupra o casuta de gradina, pentru depozitarea uneltelor si a altor obiecte de lucru, in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia.
Casa este racordata la toate utilitatile urbane, internet, tv, gaze, canalizare, retea de apa etc, fiind utilata cu o centrala termica pe gaze de 45kw, care deserveste intreaga locuinta.
Locuinta dispune de alarma cat si sistem video.
Curtea este pavata cu dale, fiind imprejmuita, pe toate laturile, cu gard din beton, inalt de cca doi metri, iar pentru fatada casei, zidarie, acoperis etc s-au folosit materiale si vopseluri de inalta calitate (polistiren, structurata, lindab, caramida poroterm etc).
In apropiere se afla multiple mijloace de transport (autobuz, tramvai, maxi taxi, metroul se afla la cca 15 minute de mers pe jos, scoli, gradinite, supermarket-uri, magazine universale, coafor, frizerie, magazine de instalatii sanitare, restaurante, service auto, locuri amenajate de joaca pentru copii etc.
Casa, prin marimea sa, pe langa faptul de fi folosita pentru locuit, poate oferi si avantajul lucrului de acasa ori desfasurarii unei afaceri private.
Casa se vinde mobilata si utilata la pretul de 385.000 euro negociabil.
Toate actele sunt in regula, iar plata se accepta decat in euro, ches, transfer bancar, credit bancar, in functie de posibilitatile cumparatorului.
Pentru mai multe detalii si programari pentru vizionare, telefon 0744750036
79 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 05 Apr 14:12
Anunt inactiv