Popesti-Leordeni, duplex modern str. Paraul Rece

187.000 €

Popesti-Leordeni, duplex modern str. Paraul Rece,

187.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 135 mp Teren 175 mp An 2022 4 camere La cheie
Descriere
Te invit sa vezi o casa diferita, o casa ce se remarca prin cateva avantaje care o fac sa fie o alegere inspirata pentru orice familie aflata in cautarea unui camin.
Construita practic, modern, si calitativ, aceasta casa se remarca printr-o serie de avantaje, facand-o sa fie o alegere inspirata pentru orice familie aflata in cautarea unui camin, si nu numai.
Astfel, va propunem la vanzare acest duplex, cu regim de inaltime P+2, situat pe Str Paraul Rece, in zona centrala a popularului Popesti Leordeni -Ilfov, in imediata apropiere de Primaria Popesti-Leordeni, Scoala Generala Nr. 4, si a Parcului Copiilor.
Pozitionarea, in raport cu orasul Bucuresti, este una optima, aceasta fiind suficienta incat sa nu va indeparteze de agitatia urbana si, totusi, nici sa o aduca in viata cotidiana. Astfel, in doar 25-minute, cu autoturismul, veti ajunge in centru.
Fiecare din cele 2 case disponibile pentru vanzare, are o suprafata de 157mp construiti. Suprafata totala a terenului este de 175mp, incluzand gradina si aleea din fata casei, disponibila pentru parcare. Aveti posibilitatea de a achizitiona una dintre case “la gata” iar cealalta “la gri”. Casele sunt cablate pentru sistem de alarma si camere video.
Fiecare imobil este dispus astfel:
- Parter – terasa acces, hol acces si casa scarii, Open Space Living si Bucatarie, acces gradina, spatiu de depozitare, grup sanitar dotat cu geam.
Intregul parter dispune de incalzire in pardoseala.
- Etaj 1: hol acces si casa scarii, 2 dormitoare mari, un balcon si o logie, baie spatioasa cu cada, 2 chiuvete, si dotata cu geam.
- Etaj 2: hol acces si casa scarii, dormitor spatios cu dresing si logie, baie privata, prevazuta cu dus, si geam.
Proiectul indeplineste toate conditiile pentru ceea ce inseamna LINISTE, CONFORT si SIGURANTA, toate spatiile fiind gandite in cel mai mic detaliu.
Exista posibilitatea de a accepta la schimb un apartament in zona C-tin Brancoveanu +diferenta de pret.
Va invit sa discutam despre bugetele alocate pentru finisaje, si va stam la dispozitie pentru orice informatie.
Optiuni interior
Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
2.951 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 18 Sep, 11:00