Prelungirea Ghencea, Bragadiru

149.000 €

Prelungirea Ghencea, Bragadiru,

149.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 108 mp Teren 225 mp An 2022 4 camere La cheie
Descriere
4 case individuale P+1E+Pod situate in Bragadiru, str. Margelelor. Parter: living si dining de 29 mp, bucatarie, spatiu depozitare, baie si hol. Etaj: 3 dormitoare, 1 baie si 1 balcon.
Detalii suplimentare
Dezvoltator ofer spre vanzare 4 case individuale P+1E+Pod situate in Bragadiru, str Margelelor 30M-30N. Camerele si spatiile sunt dispuse astfel: la parter living si dining de 29 mp, bucatarie, spatiu depozitare, baie si hol. La etaj sunt 3 dormitoare, 1 baie si 1 balcon. Podul de depozitare este spatios si este ridicat peste placa de beton (sunt doua placi de beton, una peste parter si una peste etaj). Terenul aferent fiecarei case este de 225 mp (inclusive amprenta constructiei).

Casele se predau finisate la cheie: gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare, (alese de catre viitorii proprietari), centrala termica in condensatie Immergas Italia, aparataj electric Gewiss. Incalzirea este realizata in pardoseala atat la parter cat si la etaj, cu grupuri de pompare, iar temperatura ambientala se controleaza prin intermediul a 4 termostate electronice. Tamplaria PVC este Salamander Germania cu ferestre tripan. Peretii sunt tencuiti mecanizat la interior cu tencuiala Knauf MP 75 L.Tigla metalica este Wetterbest de 0,5mm grosime, mata, maro RAL 8019, sageacul este din tabla cutata Wetterbest. Termosistemul este realizat cu polistiren EPS80 de 10cm Adeplast si tencuiala silcionica TDS 2mm Duraziv.

Casele dispun de toate utilitatile: gaze, curent, apa si canalizare, contorizate individual.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Alimentare apa Centrala termica Gaze Izolatie termica Living
107 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 01 Jun, 13:50