Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Probabil CEA MAI BUNA casa pe care o poti cumpara

300.000 €

Probabil CEA MAI BUNA casa pe care o poti cumpara.

300.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 207 mp Teren 965 mp An 2010 5 camere La cheie
Descriere
Bun venit.
Inainte de orice, daca ati gasit acest anunt pe un portal imobiliar, am marea rugaminte sa nu cititi aici descrierea, ci sa cautati oferta pe situl danieldobre . ro. Datorita limitarii numarului de caractere, aici gasiti doar inceputul, toate informatiile relevante le gasiti pe situl meu.

Si DA, afirmatia "probabil cea mai buna casa pe care o poti cumpara", este justificata. Rolul fotografiilor este sa va atraga atentia asupra acestei proprietati, in timp ce aceasta detaliere a caracteristicilor si avantajelor ei, are rolul de a va convinge ca veti face cea mai buna alegere. Iar vizita pe care o veti face la proprietate sa conteze doar ca verificare a celor ce se regasesc mai jos, in timp ce decizia de achizitie este deja luata inainte de vizionare. Asadar, permiteti-mi sa argumentez mai jos DE CE VETI CUMPARA aceasta CASA.

1. Suprafata si compartimentare.
De departe, una dintre cele mai bine gandite case. Un raport excelent intre suprafete si impartirea lor. Este o casa mare, perfect dimensionata pentru o familie, ce ofera spatii generoase, luminozitate, intimitate si utilitate.
Avem urmatoarea compartimentare:
-la parter, un hol spatios, lat, larg, iar din acest hol, pe mana stanga avem biroul/dormitor, urmat de o baie cu spatiu de depozitare atasat, apoi in dreapta avem livingul ce continua cu locul de luat masa, bucataria separata, insa unita nu zona de zi; in spatele bucatariei avem o camara, iar de aici se face accesul in garaj; comod, elegant, modern, vii acasa, parchezi masina si cobori direct in garaj, in timp ce de aici intri in casa direct cu sacosele de cumparaturi; din living, avem acces pe terasa acoperita;
-catre etaj, accesul se realizeaza pe o scara inalta, lata, cu trepte egale, usor de parcurs, cu loc de odihna la jumatatra distantei; scara se opreste in holul de distributie de la etaj, iar etajul este format din doua dormitoare de dimensiuni egale, despartite de o baie ce le deserveste, urmate de un dormitor matrimonial cu dressing propriu si baie.
Atat la parter cat si la etaj, avem cate o terasa acoperita in suprafata de cate 20 mp.
Pentru cei interesati de cifre, este de mentionat ca dormitorul matrimonial are peste 25 mp(plus dressing si baie), ca dormitoarele au 15 si 17 mp, ca baile de la etaj au 7 respectiv 11 mp, in timp ce la parter avem living de 40 mp, bucatarie de 15, birou de 12 si baie de 4 mp.
Garajul are si el 30 mp.
Suplimentar, avem camera tehnica, dar despre ea discutam ceva mai tarziu.

2. Constructia.
Structura de beton, cu cadre si grinzi din beton, zidarie din caramida. Izolata exterior cu termosistem de 10 cm, cu tencuiala decorativa peste. Grosimea placii de beton a fost calculata in raport cu nivelul de rezistenta necesar, dar si in asa fel incat sa confere elasticitate casei.
Casa este ridicata fata de nivelul solului, pentru a o projeja de eventuale probleme de panza freatica, iar nivelul terenului este si el ridicat cu 50 cm fata de terenurile invecinate.
Sistemul de incalzire este in pardoseala, cu portprosoape in bai, cu izolatie intre niveluri, cu izolatie pe placa.
Distribuitoare pe instalatie pe fiecare nivel, cu pompe pe instalatie.
Intre etaj si pod, avem planseu din beton, iar podul este circulabil, izolat si cu posibilitate de a prelungi scara si a face mansarda. Izolatie avem atat peste planseu, cat si sub acoperis, cu vata bazaltica.
Instalatia sanitara este realizata din cupru, la fel si cea electrica.
Casa este solida, trainica, puternica.

3. Utilitatile.
Avem asa:
-racord la reteaua de canalizare publica; suplimentar, fosa septica ecologica, cu clapeta de sens, cu doua guri de vizitare;
-racord la reteaua de apa publica; cu statie de dedurizare, sistem de filtrare a apei, filtre de apa Blue de 20 inch, filtru carbon activ care filtreaza apa la 5 microni; suplimentar, put forat la 25 m adancime, sistem de stropire automatizat; apa din put este folosita cu precadere pentru udat gradina.
-racord la reteaua electrica;
-contract de salubrizare;
-retea CATV.

4. Sistemele de incalzire.
Casa dispune de 2 sisteme de incalzire si alimentare cu apa calda.
a-centrala pe peleti.
Model EcoHornet de 30Kw, cu buncar de peleti de capacitate o tona, montata in 2010.
Este o centrala mare, economica si care se poate programa pe durate si programe de functionare.
2. centrala electrica
Un Bosch de 24 kw, din 2021.
Cele doua sisteme functioneaza independent sau impreuna, deoarece atunci cand temperatura apei scade sub 36 de grae, porneste centrala electrica pentru a sutine centrala pe peleti.
In timpul verii functioneaza doar cea electrica, deoarece se alimenteaza direct din panourile solare.

Marele plus: panourile solare!
Prevazute pentru a alime
Optiuni interior
Aer conditionat Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Fosa septica Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj
1.632 vizualizari Ilfov 03 Jul, 11:27
Statii metrou
Statii STB
Fermei 10 min
Primăria Balotești 14 min
Anunt inactiv