Raul Doamnei, vila, 4 camere, la cheie, comision 0

210.000 €

Raul Doamnei, vila, 4 camere, la cheie, comision 0

210.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 113 mp Teren 200 mp An 2014 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina Sistem irigatii
Descriere
Str. Cosmina, casa, 4 camere, 2 bai, curte amenajata 78 mp, loc parcare, compartimentare caramida, mobilata si utilata complet, toate utilitatile (Bucuresti), 1 km metrou Raul Doamnei, Comision 0%

Aceasta vila tip duplex se bucura de o pozitionare excelenta, fiind situata intr-o zona cu numeroase facilitati si avantaje. Avantajul principal este proximitatea de statia de metrou Raul Doamnei, la mai putin de 3 minute distanta (auto), care faciliteaza accesul rapid si comod catre alte zone ale orasului. De asemenea, in apropiere se gasesc numeroase scoli, gradinite si mijloace de transport in comun, ceea ce face aceasta locatie ideala pentru familiile cu copii.
La doar 5 minute distanta se afla Parcul Moghioros, un loc perfect pentru petrecerea timpului liber in natura, si Auchan Drumul Taberelor, o destinatie convenabila pentru cumparaturi si alte necesitati.

Vila, dispusa pe doua etaje, ofera o suprafata generoasa de 113 metri patrati, cu 4 camere spatioase, dintre care 3 sunt dormitoare, 2 bai, o bucatarie complet echipata si mobilata si un balcon.
Curtea este amenajata, are suprafata de 78 metri patrati, include o zona de gratar si un sistem automat de aspersoare.

Vila dispune de centrala proprie si incalzire prin pardoseala, izolatia exterioara de 10 cm si zidaria din caramida Porotherm asigura stabilitate si eficienta energetica si este conectata la toate utilitatile orasului.

Proprietatea poate fi achizitionata mobilata si utilata complet la cerere, iar comisionul este 0%.

Esti Agent Imobiliar? Hai sa colaboram! Te invit sa prezinti aceasta proprietate clientilor tai!
3.463 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Iul. '24 (19:33)
Statii metrou
Râul Doamnei 21 min
Constantin Brâncuși 25 min
Valea Ialomiței 30 min
Statii STB
Cimitir Ghencea 3 4 min
Arefului 5 min
Dantelei 5 min
Lavei 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..