Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
189.000 €

Particular, vila s+p+e, finisaje de calitate, langa lac si padure, 4 camere, 2 bai, buc, pivnita, terasa imensa, garaj, foisor, pod imens mansardabil, reducere plata integrala de la 200 la 189 mii eur

Suprafata utila 232 mp Teren 1.076 mp An 2012 4 camere La cheie
Ilfov, 19 Mar, 18:48
...
460.000 €

Vanzare vila si teren Bucuresti - Lacum Morii - adiacent Str. Orsova si Str. Cernisoara, teren 253 mp, vila - D+P+Et.1+M, an 2009, SCT - 397 mp, SUT - 330.81 mp, pret - 485.000 Euro,

Suprafata utila 330 mp Teren 253 mp An 2009 7 camere M 16 min.
Bucuresti, 29 Mar, 16:42

Anunt inactiv

Saftica, vila P+1, se vinde la gri sau la cheie

169.000 €

Saftica, vila P+1, se vinde la gri sau la cheie,

169.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp Teren 366 mp An 2022 4 camere La rosu
Descriere
Daca sunteti in cautarea unei locuinte in zona de Nord a capitalei, avem placerea sa va prezentam spre vanzare o vila P+1, individuala, ce ofera avantajul accesului imediat catre toate punctele de interes, atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, lucru ideal pentru o familie cu copii.

Vila face parte dintr-un ansamblu format din 5 locuinte, alaturi de 2 Duplexuri, situat in Balotesti, sat Saftica, cu acces imediat din DN1.

Proprietarul a ales pentru acest proiect o firma de constructii cu vechime in constructirea de case cu referinte in acest domeniu, a avut grija ca orientarea casei sa cuprinda punctele cardinale Est, Sud si Vest astfel incat soarele sa patrunda in casa pe toata perioada zilei, si, nu in ultimul rand, a folosit cele mai bune materiale de constructii, de la izolatii, fier beton, caramida, izolatii, la sistemul de incalzire prin pardoseala ales. Aceste ATUURI sunt poate cele mai importante atunci cand alegem o casa si ele pot fi verificate cu usurinta de specialistul dumneavoastra!

In plus, vila a fost construita pe un teren de 366 mp si astfel avem o curte generoasa, din care: in fata casei se pot organiza locuri de parcare pentru mai multe masini, loc de joaca, terasa, iar in spatele casei regasim o zona foarte placuta pentu a lua masa in familie umbrita de un superb nuc matur.

In interior, la parterul vilei, Livingul si bucataria deschisa ce impreuna insumeaza 50 mp reprezinta locul ideal atat pentru petrecerile cu familia si prietenii cat si pentru relaxare. Aici mai regasim o baie cu cabina de dus si un spatiu de depozitare aflat sub scara. Etajul este locul de odihna si este impartit in 3 dormitoare, 2 bai si un balcon.

Vila dispune de toate utilitatile, apa, curent electric, gaz, precum si put ce poate fi utilizat pentru sistemul de irigare al gradinii.

Date tehnice si preturi:
- Pretul LA GRI de 169.000 Euro include:
- constructie P+E+pod, structura din beton armat, caramida tip poroterm, tigla ceramica Bramac, termosistem de 10 cm
- tamplarie termopan Salamander PVC 6 camere si geam TRIPAN low e + argon
- tencuiala decorativa la exterior
- instalatii electrice (doze), instalatii sanitare
- INCALZIRE IN PARDOSEALA
- sapa si tencuiala, scara acces pod, pod ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare

Sistemul Herz folosit pentru incalzirea prin pardoseala creeaza pentru membrii familiei o temperatura optima, foarte confortabila, sanatoasa si constanta, eficienta termica, caldura fiind distribuita uniform obtinandu-se astfel costuri reduse pe facturile de utilitati.

- Pretul la LA CHEIE este de 183.000 Euro si include:
- gleturile, vopseaua lavabila, gresia, faianta, soclul, parchetul, usile interioare, obiecte sanitare, instalatiile de apa calda, apa rece, centrala, garduri, trotuare, alee pietonala si acces auto.
Avand in vedere ca vila este la rosu in prezent, un mare avantaj il reprezinta faptul ca va puteti alege culoarea parchetului, gresia si faianta dupa gustul dumneavoastra!

Pozitionarea ansamblului de case in vecinatatea DN1 confera acces facil si rapid dinspre si catre Bucuresti pe 3 directii: Autostrada DN1 sau prin localitatea Tunari invecinata, avand acces la strazi asfaltate si modernizate in totalitate.
In vecinatate, pe o raza de 1 km se regasesc magazine tip hypermarket (Carrefour, Mega Image, Lidl) sau de amenajari interioare (Hornbach), centrul de spa si relaxare Therme sau Baneasa Shopping City, Decathlon, Dedeman la doar 15 min. Totodata pozitionarea permite acces rapid catre gradinite si scoli internationale de renume din Pipera, precum Scoala Americana Internationala.

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va invit sa ma contactati!
Optiuni interior
Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
625 vizualizari 28 Feb, 08:55
Anunt inactiv