VILA INDIVIDUALA TUNARI

265.000 €

VILA INDIVIDUALA TUNARI

265.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 155 mp An 2024 4 camere In constructie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Terasa
Descriere
Cubic House Tunari este un complex format din 3 case cubice, construite intr-un stil modern si elegant. Avantajul acestui complex este faptul ca este situat intr-o zona linistita si verde din Nordul orasului Bucuresti.

Casele din acest ansamblu sunt proiectate pentru a oferi un confortul zilnic atat de necesar, cu suprafete spatioase si finisaje de cea mai inalta calitate. Proiectul este unul modern, arhitectura caselor de tip cub fiind ceea mai eficienta solutie in exploatarea spatiului interior si exterior. Fiecare vila cu regim de inaltime P+1E are suprafata construita 173 mp, iar suprafata utila 155 mp si o curte generoasa.

Terenul aferent de 350 mp, in cadrul caruia se dispune de o curte libera de peste 260 mp, o terasa de 13 mp si cele 2 parcari care sunt amplasate in zona de acces a vilelor, aceasta pozitionare neafectand curtea destinata activitatilor familiale si relaxarii.

Parterul casei dispune de o zona foarte modern amenajata destinata pentru living si dinning 26,60 mp, o bucatarie spatioasa echipata cu dotari de calitate 10,80 mp, un grup sanitar 3,90 mp si un spatiu tehnic de 5,10 mp. Accesul catre acestea se face dintr-un hol de 12,90 mp. Din cadrul parterului face parte si terasa de 13,00 mp, special gandita pentru a fi un spatiu de relaxare. Suprafata totala construita a parterului este de 86,52 mp, cea utila fiind de 62,30 mp.

Etajul 1 dispune de 3 dormitoare, 2 dormitoare alaturate de 13 mp fiecare care au acces catre un balcon generos de 7,39 mp si cel matrimonial dotat cu un dressing (zona 3) si cu grup sanitar propriu de 4,69 mp. Accesul catre dormitoare se face dintr-un hol de 5,40 mp. La etajul 1 mai este un grup sanitare pentru a deservi cele doua dormitoare. Suprafata totala construita a etajului 1 este de 86,52 mp, cea utila fiind de 75,10 mp.

Pentru un viitor lipsit de griji, in confort si siguranta, Cubic House Tunari a fost proiectat in cel mai mic detaliu: instalatii si finisaje Premium; energie alternativa; incalzire in pardoseala; structura de rezistenta din beton armat; compartimentarea executata din caramida; tamplarie termopan de calitate superioara, totul la preturi avantajoase.
Infrastructura complexului este dezvoltata, oferind toate facilitatile necesare pentru un trai modern si confortabil. Cubic House Tunari ofera toate utilitatile necesare.

Cubic House Tunari este amplasat intr-o zona cu cu acces facil la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoli sau gradinite, locuri de joaca si zone de agrement. Cubic House Tunari reprezinta oportunitatea de a locui intr-un ansamblu modern si bine conectat, situat intr-un mediu linistit si verde.

Vasta experienta a constructorului in domeniul dezvoltarii locuintelor a dus la maximilizarea calitatii in implementarea proiectului.
Cod oferta: 1913773
354 vizualizari Ilfov, Tunari, ieri; 23:23
Statii metrou
Statii STB
Centrul de Evenimente 6 min
<img src="https://logoadvertising.crmrebs.com/track/15/1913773.gif" />