Vila Moderna Utilata si Mobilata Berceni

210.000 €

Vila Moderna Utilata si Mobilata Berceni

210.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 130 mp Teren 210 mp An 2019 4 camere
Optiuni exterior: Curte amenajata
Descriere
Se vinde un imobil mobilat si utilat situat in sectorul 4, zona Postalionului-Aurel Persu, in spate la Carrefour Grand Arena. Aceasta zona este acum un cartier tanar de blocuri si case noi. Casa se invecineza la est si la vest cu alte case iar la nord si la sud cu blocuri noi. Curtea libera este de 125mp si avem toate utilitatile.
Vila cu 4 camere moderna, spatioasa, mobilata si utilata la vanzare. Imobilul este constructie 2019 si mobilat si utilat 2021, se preda la fel ca in filmare cu tot ce se vede mai putin lucrurile personale ale actualului proprietar. Situatie juridica clara, design modern si finisaje de calitate, acces facil centre comerciale si mijloace de transport, vecini buni.
Accesul la proprietate se face pe un drum privat cu acces doar pentru locatari, in curte se pot parca doua masini, curtea este amenajata cu alee si gazon. La parter avem o baie spatioasa cu aerisire naturala si cada, un living mare care comunica cu bucataria americana deschisa, mobilierul este deosebit, corpuri de mobilier care se combina perfect si creeaza atmosfera potrivita, mobilierul de bucatarie este realizat pe comanda si fetele usilor sunt mdf de calitate superioara, din living avem acces spre etaj pe o scara interioara frumos realizata iar la etaj avem 3 dormitoare si o baie chiar in capatul scarilor, totul este modern si gandit la milimetru. Casa a fost finisata, mobilata si utilata conform nevoilor si aspiratiilor avute de actualul proprietar, imobilul nu a fost realizat pentru a fi vandut ci locuit vreme indelungata insa in acest moment datorita situatiei un cumparator cu putere financiara se poate bucura de visul realizat in ani de zile de actualii proprietari.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati agentul Dumitru Daniel, oferim si facilitati in vederea obtinerii de creditare in conditii avantajoase.

404 vizualizari Bucuresti 09 Iun. '24 (19:03)
Statii metrou
Statii STB
241 Drumul Dealul Cucului 3 min
241 Drumul Poștalionului 7 min
241 Biserica Sfinţii Brâncoveni 8 min
241 Drumul Gilăului 12 min
241 Aurel Perșu 16 min
Drumul Binelui 21 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..