Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
199.500 €
Ilfov 25 Mai; 18:10

Anunt inactiv

Vila Superba langa Bucuresti

109.500 €

Vila Superba langa Bucuresti.

109.500 €
Caracteristici
Suprafata utila 154 mp Teren 333 mp An 2022 5 camere
Optiuni exterior: Curte amenajata
Descriere
Vila se afla la 10-15 minute de Bucuresti intr-o zona linistita si usor accesibila, este individuala, cu curte proprie de 333mp si este construita pe doua nivele, cu 3 camere la parter, un living si doua dormitoare dintre care unul are grup sanitar propriu si 2 camere la mansarda plus un dressing, 3 grupuri sanitare (doua pe parter si unul la etaj), bucatarie spatioasa, spatii de depozitare si un balcon mare cu orientare sudica la etaj. La constructia casei s-au folosit doar materiale premium si fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata de proprietari, casa nu a fost construita in scopul de a se vinde, numarul mare de camere este dat de necesitatile pe care proprietarul le avea la momentul demararii proiectului.
Imobilul are un design modern si elegant cu orientare pe sud, o casa luminoasa, scaldata in lumina naturala. Este construita pe un teren de 333mp, cu o amprenta de peste 100mp si are impartire ingenioasa a camerelor cu o maximizare a spatiului util. O locuinta practica cu o compartimentare de exceptie.
Avem o intrare placuta in casa cu o terasa superba. Terasa este in dreapta intrarii si poate fi o zona perfecta pentru relaxare si socializare. Accesul in casa este asigurat de o usa de intrare dubla. Intrarea se face in Living-ul care este luminos, are ferestre atat spre intrare cat si spre curtea din lateralul casei care este deja inverzita cu gazon de calitate, din living avem acces spre bucatarie, care este inchisa si unde la fel ca in living avem ferestre mari ce permit luminii naturale sa scalde generos casa in cea mai mare parte a zilei; tot din living avem acces si spre cele doua dormitoare de la parter, dispuse de o parte si de alta a baii care are fereastra, unul din dormitoare are baie proprie cu cabina de dus, grup sanitar, lavoar si loc de masina de spalat, totul, foarte ingenios amplasat sub scara.
Scara este din beton, in U si este foarte bine calculata cu trepte egale si usor de urcat. Cum urcam in dreapta este gandita o zona de socializare sau un office area cu multe, foarte multe spoturi, langa acest spatiu gasim zona tehnica in care se va monta centrala termica pe curent, gazele sunt la 60-70 ml dar din calculul proprietarului costul este mai mic pe curent decat pe gaz si confortul este acelasi, reteaua electrica este foarte buna si casa se poate incalzi in conditii optime astfel, deltfel este si foarte bine izolata cu celuloza si pierderile, foarte mici, sunt doar in zonele vitrate chiar daca tamplaria este de foarte buna calitate. In afara de zona de socializare sau spatiul de birou langa care avem zona tehnica la mansarda avem 2 dormitoare deservite de o baie cu aerisire naturala si un dressing frumos, unul dintre dormitoare este luminat natural cu fereastra tip Velux iar altul, cel care da spre intrare, este cu balcon si este foarte frumos.
Acoperisul este realizat de o echipa de profesionisti care a montat deasemenea si fereastra tip Velux in acoperis, tabla este de 5,5 mm. Este izolat cu celuloza ceea ce constituie un avantaj din punct de vedere termic, important in contextul actual. Receptia este facuta. Casa este la alb, mai are nevoie doar de parchet, gresie, faianta, centrala termica, usi si mobilier, toate vi le puteti alege functie de propriile gusturi. Va asteptam la vizionare. Daniel Dumitru, Apulum94.
18 vizualizari Ilfov, 1 Decembrie, 26 Apr; 10:39
Statii metrou
Statii STB
Carpați 11 min
Video
Anunt inactiv