Voluntari, investitie foarte buna

170.000 €

Voluntari, investitie foarte buna

170.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 169 mp Teren 135 mp An 2013 5 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata
Descriere
Particular, P+1+M, finisaje de calitate, mobilat-utilat complet, 5 min birouri Pipera, g, f, t, p, ct, um, 3 terase, curte pavata. Reducere de la 180 la 170 mii euro. Inchiriat pe termen lung.

Pret vila - 180.000 euro

Reducere la plata integrala - 10.000 euro - Pret final 170.000 euro

Inchiriat cu contract pe termen lung. Se poate prelua cu chiriasi.


Vand vila in suprafata utila de 169 mp, situata in Voluntari. Are structura de rezistenta pe cadre de beton armat, geamuri termopan cu tamplarie PVC si este izolata termic pe exterior cu polistiren de 10 cm.

Vila se afla pe o strada lata cu trotuare, iluminare stradala impecabila, zona linistita de case, cu vecini de calitate.

Vila este mobilata si utilata integral.

Regim de inaltime P+1+M. Mansarda este amenajata ca o singura camera imensa cu terasa, nu este compartimentata insa se poate transforma foarte usor in 2 camere mari si o baie. Instalatiile sanitare sunt prezente in mansarda.

Imobilul este conectat la toate utilitatile: gaze, curent electric, apa, canalizare, cablu si internet.

Vila este extrem de luminoasa, foarte bine impartita si beneficiaza de finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare deosebite, geamuri termopan
Dispune de 3 terase. Curtea este integral pavata si iluminata fiind delimitata numai de gard de beton

Vila este situata pe strada Nicolae Iorga la doar 3-5 minute de zona de birouri din Pipera. Zona linistita de case cu acces facil la transportul in comun (statie STB foarte aproape).
720 vizualizari Ilfov, Voluntari, 12 Iul. '24 (01:23)