Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
36.000 €
Bucuresti azi; 21:05
...
69.800 €
Bucuresti ieri; 10:50
...
61.500 €
Bucuresti 08 Mai; 14:10
...
75.000 €
Bucuresti azi; 13:54

Anunt inactiv

Asmita Gardens, vand studio renovat complet,LIBER

105.000 €

Asmita Gardens, vand studio renovat complet,LIBER

105.000 €
Caracteristici
Suprafata 42 mp An 2010 Decomandat Etaj 6 din 17
Optiuni interior: Aer conditionat Alarma Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
Asmita Gardens, proprietar, vand studio de lux, renovat complet, mobilat complet, Mobexpert, totul nou, terasa mare cu vedere la Dambovita.Terasa este pe toata lungimea studioului ! Aproape de metrou.
Detalii suplimentare
Asmita Gardens, proprietar, vand studio de lux, renovat complet, mobilat complet, Mobexpert, totul nou, terasa mare cu vedere la Dambovita si spre partea de nord a capitalei, cel mai sigur complex din capitala din punct de vedere al securitatii, aerul cel mai curat din oras, datorita vecinatatii cu Delta Vacaresti, 189 hectare de verdeata, si lacuri, unde te poti plimba cu bicicleta sau pe jos. Complexul are sala de sport, sauna uscata si umeda, piscina si jacuzzi, magazin alimentar. Tot studioul este contorizat , se plateste doar ce se consuma. Are eficienta energetica A, pentru incalzire se foloseste foarte putina caldura! Vara , pentru racire , foloseste putin aer conditionat, fiind excelent de bine izolat. Posibilitate de inchiriere loc de parcare in curtea interioara , pazita ! Vedere libera , superba ! Terasa este pe toata lungimea studioului ! Aproape de metrou !Studioul este liber, actele pregatite pentru vanzare.
568 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 16 Mai; 10:50
Evolutia preturilor imobiliare in Tineretului-Timpuri Noi
se incarca..
Anunt inactiv