Bd. Brancoveanu, Carrefour Grand Arena, sector 4

52.900 €

Bd. Brancoveanu, Carrefour Grand Arena, sector 4

52.900 €
Caracteristici
Suprafata 48 mp An 2021 Decomandat Etaj parter din 8
Optiuni interior: Apometre Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Va prezentam o garsoniera disponibila imediat pentru mutare, amplasata in apropierea complexului comercial Grand Arena Mall, in sectorul 4 al Bucurestiului, in zona Bd. Constantin Brancoveanu,
Detalii suplimentare
Garsoniera are o suprafata utila de 48.40 mp si dispune de o compartimentare decomandata, proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, intrucat camerele sunt ample si beneficiaza de lumina naturala din abundenta: living amplu de 28 mp, bucatarie inchisa 9.60 mp, hol 6.40 mp, baie 4.40 mp.

Locuinta propusa dispune de o compartimentare decomandata si este disponibila la parterul imobilului ce are regim de inaltime P+6E+7ER+8ER.

Zona in care se afla acest imobil dispune de o infrastructura completa, inclusiv iluminat public, trotuare largi, numeroase locuri de joaca, alei pentru plimbari si zone de agrement. In apropierea locuintei se gasesc puncte de interes importante, cum ar fi institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati bancare si medicale, restaurante, cafenele si sali de sport.

Accesul catre imobil se realizeaza rapid din bulevarde ample cu trafic fluidizat precum: Bd. Constantin Brancoveanu, Bd. Alexandru Obregia, Bd. Metalurgiei, sau prin strazi adiacente cum sunt Drumul Binelui, Drumul Dealu Alunis, Str. Postalionului sau Str. Aurel Persu.
La doar 3 minute de mers fata de imobil se regaseste statia STB (linia 241) care faciliteaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar 10 minute.

Pret – 52.900 Euro + TVA.
447 vizualizari Bucuresti ieri; 19:42
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..