Berceni, Dimitrie Leonida, Bucuresti, sector 4

40.000 €

Berceni, Dimitrie Leonida, Bucuresti, sector 4

40.000 €
Caracteristici
Suprafata 27 mp An 2015 Decomandat Etaj demisol din 4
Optiuni interior: Apometre Centrala termica Contor gaze Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica M 3 min.
Descriere
garsoniera de vanzare de la proprietar, aflata la doar 2 minute de metroul Dimitrie Leonida, Bucuresti, sectorul 4. Vizualizati toate detaliile pe site,
Detalii suplimentare
Garsoniera de vanzare de la propietar in Bucuresti sectorul 4:

- pretul de vanzare al garsonierei este de 40000 EUR (atat doresc sa imi ramana dupa plata tuturor taxelor, ceea ce inseamna ca viitorul cumparator plateste toate taxele notariale ale tranzactiei ... estimativ in functie de notar ... onorariu notar 2800 RON + TVA 530 RON + taxa intabulare 300 RON + extras carte funciara 40 RON + impozit datorat 5970 RON = 9640 RON / 1930 EUR) ... si pretul este fix ... nu se negocieaza nici la fata locului indiferent de motiv.

- garsoniera se vinde nemobilata si neutilata ... mutarea se poate face imediat.

- garsoniera se afla la demisolul inalt al unui bloc nou cu 4 etaje si are o suprafata de 27mp utili doar prin pozitionarea in cadrul unui demisol inalt face ca la interior vara sa fie mai rece si iarna mai cald decat la etajele superioare.

- blocul se afla pe strada Sergent Ion Pechiu din Bucuresti in sectorul 4 asadar veti apartine de capitala pentru acces la gradinite / scoli / doctori / etc.

- distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida este de 200 metri asadar 2 minute de mers lejer pe jos conform Google Maps dar de fapt este putin mai aproape deoarece se poate trece prin parcare distanta fata de statia de metrou conteaza foarte mult deoarece daca sunteti la o distanta de aproximativ 20 de minute x 1 drum dus - intors / zi => 40 minute / zi => 1200 minute / luna => 14400 minute / an => 240 ore / an le pierdeti doar pe 1 singur drum dus - intors pana la metrou.

- blocul este construit in anul 2015 asadar este bloc nou.

- blocul se afla pe o strada nou asfaltata si iluminata si este singurul bloc de pe pe strada.

- blocul dispune foarte multe locuri de parcare in apropiere.

- garsoniera este libera toate lucrurile sunt ca noi aflate in garantie nu a fost inchiriata mutarea se poate face imediat.

- mocheta este formata din patratele adezive care se pot scoate foarte usor, iar sub ea in bucatarie este gresie maro si in camera parchet maro.

- geamurile din garsoniera sunt orientate catre parcarea din spatele blocului ... ceea ce face ca zgomotul si praful sa fie reduse in mod substantial fata de orientarea catre strada ... deoarece nu trec persoane si masini in mod constant.

- masinile aflate in parcare nu se afla in dreptul geamurilor asadar fumul scos pe teava de esapament nu intra direct in garsoniera.

- deoarece anuntul este limitat la numarul de poze / videoclipuri care pot fi adaugate trebuie sa descarcati urmatoarele videoclipuri cu garsoniera si zona in care se afla (copiati & lipiti copy & paste)

+ 130MB: https://vital.help/temp/garsoniera-de-vanzare.mp4

+ 6MB: https://vital.help/temp/vedere-stradala-1.mp4

+ 3MB: https://vital.help/temp/vedere-stradala-2.mp4

- datorita pozitie garsoniera se poate inchiria imediat cu 350 EUR / luna.

- nu se ofera comision agentilor imobiliari acestia isi pot lua comisionul doar de la cumparator.

- in cadrul unei vizonari nu se intra mai mult de 3 persoane nu se intra cu animale de companie nu se intra incaltat pe mocheta si nu se foloseste baia.

- ma puteti contacta la numarul de telefon 0720.121.072 Laurentiu.
296 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 22 Mai; 10:40
Statii metrou
Dimitrie Leonida 3 min
Apărătorii Patriei 17 min
Statii STB
125 Bd. Metalurgiei 2 min
Dimitrie Leonida 3 min
Măceșului 5 min
125 IMGB Poarta 1 5 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..