Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
30.000 €
Bucuresti 08:55
...
49.800 €
Bucuresti 13:22
...
52.891 €
Bucuresti 07:17

Anunt inactiv

Campia Libertatii, De vanzare Garsoniera intre 4 parcuri, et.3/10, bl.mixt

50.000 €

Campia Libertatii, De vanzare Garsoniera intre 4 parcuri, et.3/10, bl.mixt

50.000 €
Caracteristici
Suprafata 33 mp An 1978 Semidecomandat Etaj 3 din 10
Descriere
Apel catre persoanele single si dornice de o relatie serioasa si de lunga durata! Indiferent de varsta. ...bine...si catre cuplurile cu viziune moderna...

Suntem incantati sa va prezentam o fermecatoare garsoniera in cautarea unui suflet compatibil pentru o amenajare plina de bucurie si aventura! Aceasta mica bijuterie este pregatita sa-si intampine partenerul ideal si sa creeze impreuna o poveste de dragoste cu adevarat unica.

Daca esti o persoana care impartaseste dorinta de a construi o relatie sincera si plina de iubire, citeste cu atentie mai departe!

Cu o locatie de invidiat, aceasta garsoniera ofera acces rapid si facil la parcuri pline de romantism, metrou pentru escapade pline de emotie, malluri pentru plimbari de cuplu si chiar stadionul national pentru momente de entuziasm sportiv in doi.

Poate iti pare mica dar are un suflet mare... Candva a gazduit petreceri si de 10 persoane...Desi are nevoie de renovare, aceasta garsoniera este deschisa catre oameni creativi, cu inimi pline de pasiune si imaginatie. Daca iti place sa adaugi un strop de amuzament si originalitate in viata ta, aceasta garsoniera este partenerul ideal pentru a-ti transforma visele in realitate.

Invinge monotonia si creeaza-ti propriul colt al fericirii! Imaginatia ta poate capata viata in acest spatiu compact, in care fiecare detaliu poate fi personalizat in functie de stilul si gusturile tale. Cu putina munca si dragoste, vei reusi sa transformi aceasta garsoniera intr-un sanctuar al iubirii si al amuzamentului.
1.146 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 17:03
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv